VIDEO Za vjenčanje ‘potegnuli’ iz Pekinga u Zasadbreg

Kuća za odmor Naša Hiža nalazi se u samom srcu netaknute prirode, u gornjem Međimurju, u Zasadbregu.

Upravo su to mjesto za vjenčanje odabrali Qiang i Lian iz Pekinga koji su jedno drugome rekli DA 24. travnja u prekrasnoj prirodi koja okružuje taj dio Međimurja i koja je mladence iz Kine osvojila na prvu baš kao i ambijent lijepo uređene kuće.

– Bilo je zadovoljstvo organizirati ovaj predivan događaj… Pripremati sitnice, dekoraciju, detalje, osmišljavati svaku minutu, angažirati ljude koji znaju što rade, upoznati neke nove i uvijeriti se u njihovu stručnost…

Nevjerojatno smo ponosni što su naši dragi mladenci za ovaj dan odabrali upravo nas. Iz Pekinga u Zasadbreg. Na ponos našem prelijepom krajoliku, našem divnom Međimurju – poručili su iz Naše Hiže.

Pogledajte kako je izgledalo kinesko vjenčanje u Međimurju.

(Izvor: Naša Hiža/Facebook)

Iz Naše Hiže zahvaljuju: ‘Marrtinez Photography timu na genijalnom poslu, te na pomoći oko dekoracije, i bezbroj sitnica o kojima su brinuli. Dragoj prijateljici Shashi na bajkovitom performansu kojim je pratila cijelu ceremoniju violinom i pianom. Sanji Tot i njenoj Hobby Hižici na originalnoj knjizi iz koje su se čitali zavjeti. Sanjive Slastice na prefinoj i originalnoj torti, oduševila nas je.

Restoranu Kristal na finoj međimurskoj hrani koja je topla stigla u Našu Hižu, te na kanapeiće koji su nestali u trenu. Vinariji Tomšić što nas je okrijepila odličnim izborom vina i pjenušća. Sirani Krnjak i dragoj prijateljici Marti koja je odlično servirala domaće sireve. Mesnici Mihalić na domaćim mesnim delicijama.

Hvala Mariu Totu na originalnom autu koji je posudio za potrebe snimanja, Tamburaškom sastavu “Kumovi” na svirci kojom su dirnuli mladence, našem dragom kuharu Ljubić Josipu na fino pečenom odojku.

Hvala i svima sa strane koji su na bilo koji način sudjelovali u realizaciji naših zamisli… Mladenci su sretni i zadovoljni otputovali u Kinu, a mi možemo odmoriti u Našoj Hiži.’

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije