POTPISUJE SE PETICIJA

VAPAJ MAJKE PRETUČENOG KONOBARA ‘Vratimo policiju 24 sata dnevno u Kotoribu’

- Napali su i teško ozlijedili moje dijete na radnom mjestu. To sutra možete biti vi ili vaša djeca. Vratimo policiju na 24 sata dnevno u Kotoribu! - napisala je ogorčena majka

Događaj koji je u noći sa subote na nedjelju potresao Kotoribu, pokrenuo je lavinu reakcija u ovom, najistočnijem, međimurskom mjestu. Dvojica pripadnika romske nacionalne manjine napala su konobara u kafiću. Izbila je žestoka tučnjava, a dvojac je konobara tukao pepeljarama.

>>> FOTO Žestoka tučnjava u kafiću u Kotoribi! Konobar: ‘Razbili su mi glavu pepeljarom’
>>> EKSKLUZIVAN VIDEO Pogledajte trenutak tučnjave i napada u kafiću u Kotoribi!
>>> POLICIJA O NAPADU U KOTORIBI Napali konobara, on u samoobrani ubo jednog od napadača

On je, da bi se obranio, kako stoji u izvješću policije, u jednom trenutku sa šanka uzeo nepoznati oštar predmet te njime mahnuo prema 32-godišnjaku i ubo ga u tijelo, nakon čega su napadači napustili lokal. Kasnije se sukob nastavio i u kotoripskoj ispostavi hitne medicinske pomoći, a konobar se tamo od napadača branio uporabom papar spreja.

Na društvenim mrežama širi se vapaj majke napadnutog konobara.

– Dragi Kotoripčani i Kotoripčice i svi ostali. Pripadnici romske nacionalne manjine su napali i teško ozlijedili moje dijete na radnom mjestu. To sutra možete biti vi ili vaša djeca. Idemo nešto poduzeti po tom pitanju jer je to u Kotoribi postala svakodnevnica, a nitko ne poduzima ništa. Idemo potpisati peticiju s molbom da policijska postaja u Kotoribi bude otvorena 24 sata dnevno, zbog sigurnosti nas i svih ostalih. Odvojite pet minuta vremena za potpisivanje – napisala je.

Kako doznajemo, peticija se može potpisati u trgovinama, kafićima i nekim obrtima u Kotoribi, a potpisi se prikupljaju i u kafićima u Donjoj Dubravi, Donjem Vidovcu te u nekim tvrtkama u Prelogu.

Informacije iz Kotoribe govore da je već prvog dana pokretanja peticije prikupljen popriličan broj potpisa, a navodno je organizatorica, majka pretučenog konobara, zbog toga dobila i prijetnje.

https://emedjimurje.rtl.hr/video/359229/ekskluzivan-video-trenutak-tucnjave-i-napada-u-kaficu-u-kotoribi/?video_position=In%20Text

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije