PIŠTOLJEM PO SELU

KOTORIBA U STRAHU Trojica mladića pištoljem prijetila u trgovinama, istukli prodavačicu i kupca!

Počinitelji, pripadnici romske nacionalne manjine, su naoružani i u bijegu, policija intenzivno traga za njima!

Nešto poslije 18 sati danas, u ponedjeljak, 23. prosinca nemili događaji uznemirili su mještane Kotoribe. Kako doznajemo, trojica mladića romske nacionalne manjine ‘harala’ su uzduž Ulice kralja Tomislava. 

Najprije su u jednom ugostiteljskom objektu vlasnicima prijetili da će provaliti u ugostiteljski objekt, a zatim i zapaliti kuću, no njihov pohod tu nije stao. Nekoliko stotina metara dalje ušli su u trgovinu i ukrali razna pića uz, kako doznajemo s terena, prijetnju pištoljem.

Pedesetak metara dalje, ušli su u drugu trgovinu gdje su također prijetili, ispljuskali prodavačicu, a zatim na parkiralištu istukli i kupca koji ih je, navodno, pokušao zadržati. Djelatnice obje trgovine u strahu su se odmah zaključale, a počinitelji su u bijegu.

Na mjesto događaja ubrzo je stigla temeljna, ali i interventna policija. Mještani su u strahu, a vijest o događaju ubrzo se proširila Kotoribom. Kako i ne bi, jer su počinitelji, prema informacijama s terena, naoružani i u bijegu, a policija intenzivno traga za njima. 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije