NESREĆA NA NAPLATNIM KUĆICAMA

FOTO Sreća u nesreći: Kamion ‘štrajfao’ automobil župana Posavca kod Svete Helene

- Tako vam je to, u jednom trenutku ste pod kamionom, a sat vremena kasnije u ministarstvu raspravljamo o ulaganjima u našu bolnicu u kojoj ne trebaju čuvati krevete za mene i vozača, bio je spreman i za šalu Posavec

Putujući jutros na sastanak u Ministarstvo zdravstva međimurski župan Matija Posavec i njegov vozač doživjeli su prometnu nezgodu kod naplatnih kućica u Svetoj Heleni. Bliski susret s teretnim vozilom, srećom, prošao je bez težih posljedica.

– Sve je u redu, smireno nam je rekao župan Posavec koji je, u međuvremenu, stigao na mjesto predviđenog sastanka.

– Bilo je to možda dvadesetak metara od naplatnih kućica. Radio sam nešto na laptopu, pa nisam previše pratio što se zbiva na cesti, tako da sam u posljednji trenutak spazio kamion koji nam je dolazio s bočne strane. Jedan izlaz za ENC je bio zatvoren i vjerojatno je naglo skrenuo da bi se, u posljednji čas, prestrojio u traku kojom smo se mi kretali. Zlatko, moj vozač, dobro je reagirao i sve je prošlo samo s manjom materijalnom štetom. Tako vam je to, u jednom trenutku ste pod kamionom, a sat vremena kasnije u ministarstvu raspravljamo o ulaganjima u našu bolnicu u kojoj ne trebaju čuvati krevete za nas dvojicu, bio je spreman i za šalu Posavec.

– Nema razloga za brigu i oko podneva se vraćamo u županiju, poručio je župan.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije