MURSKO SREDIŠĆE

TUGA U MEĐIMURJU Vozač kamiona Dragutin se zabio u kuću i poginuo: Obitelj nije ozlijeđena

Nakon stravične nesreće, i gradonačelnik Srpak posjetio je obitelj čija je kuća stradala. Srećom, oni nisu ozlijeđeni...

Danas, točno u 14.53 sata u glavnoj središćanskoj ulici Josipa Broza Tita, nasuprot Konzuma, dogodila se teška prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao vozač kamiona čakovečkih registarskih oznaka.

Kako su našem novinaru na terenu potvrdili očevici i poznanici, preminuo je vozač kamiona po imenu Dragutin.

Nesreća se dogodila tako što je upravljajući kamionom natovarenim hranom za životinje iz smjera Slovenije, na ravnom dijelu ceste pri brzini od najviše 50 kilometara na sat, vozač je najvjerojatnije zbog neke vrste ‘tjelesnog udara’ sletio s kolnika u dvorište gdje se zabio u obiteljsku kuću.

Na mjesto stravične nesreće stigao je i gradonačelnik Dražen Srpak.

– Obzirom da je obitelji stradala kuhinja, odlučio sam im pomoći, te sam im ponudio besplatnu prehranu u Pansionu ‘Ilonka’ tako dugo dok si ne urede kuhinju ili mjesto gdje će si spremati tople obroke. Ponudio sam im i drugu pomoć koju kao gradonačelnik i Grad Mursko Središće možemo pružiti, što su oni i prihvatili, rekao nam je.

Foto: Dražen Srpak

Očevid još traje, a policija se službeno oglasila o ovom događaju.

– Dana 06.12.2019.g. oko 14,46 sati u Murskom Središću, Josipa Broza 79 vozač sa kamionom udario je u ogradu i obiteljsku kuću. Vozač je preminuo na mjestu događaja. Drćavna cesta D-209 od 15,08 sati zatvorena je za sav promet. Očevid je u tijeku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije