STANOVNICI U ŠOKU

FOTO Očevidac nesreće u Murskom Središću: ‘Vatrogasci su morali rezati vrata kamiona da bi došli do tijela vozača’

Danas, u petak 6. prosinca, točno u 14.53 sata u glavnoj središćanskoj ulici Josipa Broza Tita, nasuprot Konzuma, dogodila se teška prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao vozač kamiona čakovečkih registarskih oznaka

>> FOTO Očevidac nesreće u Murskom Središću: “Vatrogasci su morali rezati vrata kamiona da bi došli do tijela vozača”

Nesreća se dogodila tako što je upravljajući kamionom natovarenim hranom za životinje iz smjera Slovenije, na ravnom dijelu ceste pri brzini od najviše 50 kilometara na sat, vozač je najvjerojatnije zbog neke vrste ‘tjelesnog udara’ sletio s kolnika u dvorište gdje se zabio u obiteljsku kuću.

Na mjestu nesreće prvi se zatekao autor ovog teksta te još jedan muškarac, a potom su stigli i vlasnici obližnjih lokala te ljudstvo, a jedna od njih pozvala je Hitnu medicinsku pomoć.

Za manje od minute, Hitna medicinska pomoć stigla je na mjesto nesreće, no kako nisu mogli do unesrećenog, pozvali su vatrogasce i policiju. Na mjesto nesreće došli su gasitelji DVD Mursko Središće i JVP Čakovec, koji su reznim aparatom skinuli bočna vrata kamiona, nakon čega je iz vozila izvučeno beživotno tijelo vozača kamiona.

O detaljima svoje će izviješće dati PU međimurska, a do daljnjega je zatvoren promet dijelom ceste na kojoj se obavlja očevid. Mjesto nesreće pohodio je i središćanski gradonačelnik Dražen Srpak, a koliko smo uspjeli doznati, nitko od ukućana dijelom srušene kuće nije stradao.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije