Vijesti / Crna kronika
Crna kronika
NEVJEROJATNO Pijan s djetetom u autu vozač (37) uletio u rotor i pobjegao, policija ga uhvatila
Foto čitatelja

IMAO 2 PROMILA

NEVJEROJATNO Pijan s djetetom u autu vozač (37) uletio u rotor i pobjegao, policija ga uhvatila

Policija je neodgovornog vozača pronašla kod kuće, a predviđena kazna mu je najmanje 14.500 kuna!

U srijedu, 13. studenoga oko 20 sati i 30 minuta u Čakovcu, na raskrižju Svetojelenske ceste i Ulice Globetka (kružni tok prometa), vozač osobnog automobila čakovečkih registarskih oznaka, 37-godišnjak s područja grada Mursko Središće, krećući se kolnikom Svetojelenske ceste, dok je u krvi imao 2,00 g/kg alkohola, brzinu kretanja vozila nije prilagodio osobinama (raskrižje) i stanju ceste (kolnik mokar, vidljivosti (noć) te atmosferskim prilikama (padala kiša), javlja PU međimurska.

Zbog toga je ulaskom u raskrižje, u kočenju, automobilom sišao izvan kolnika na travnatu površinu u sredini raskrižja, gdje je prednjim dijelom automobila udario u prometnu opremu.

Vezana vijest

Nesvakidašnja nesreća u Čakovcu: Autom se 'popeo' na kružni tok i napustio mjesto nesreće AUTOM 'UŠAO' U KRUŽNI TOK FOTO Nesvakidašnja nesreća u Čakovcu: Autom se 'popeo' na kružni tok i odšetao s mjesta nesreće

Nakon prometne nesreće vozač je pješice napustio mjesto događaja, a da vlasniku oštećene opreme ceste nije ostavio podatke o sebi i vozilu te je ubrzo pronađen na adresi stanovanja. U automobilu se kao putnik nalazilo dijete.

Vozač će biti prekršajno sankcioniran, a predviđena kazna je najmanje 14.500 kuna, odnosno 9 mjeseci oduzimanja vozačke dozvole, javlja policija.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Category: 5941

Reci što misliš!