Vijesti / Crna kronika
Crna kronika
IZA REŠETAKA Suđenje u tijeku: Smiljana Srnec i Nuša Bunić dijele zatvorsku ćeliju
Vjeran Zganec Rogulja/Pixsell

dijele ćeliju

IZA REŠETAKA Suđenje u tijeku: Smiljana Srnec i Nuša Bunić dijele zatvorsku ćeliju

Doznaje se kako optužena Smiljana Srnec u zatvoru normalno komunicira, navodno, nema ispada i ne djeluje kao da je nešto muči. Ne smatra se krivom, kako je izjavila na sudu, a pojavile su se nove indicije i sumnje koje upućuju na njezinog pokojnog oca.

Ovih je dana jedna o glavnih tema razgovora Smiljana Srnec, žena koja je uhićena i kojoj se sudi zbog zbog tijela njezine sestre Jasmine koje je bilo pronađeno u zamrzivaču njihove obiteljske kuće. Kako se neslužbeno doznaje, S. Srnec su smjestili u zatvorsku ćeliju s 23-godišnjom Nušom Bunić

Vezana vijest

Smiljana Srnec SMILJANA SE NE SMATRA KRIVOM ZLOČIN U PALOVCU Suđenje Smiljani Srnec za ubojstvo sestre. Svjedok: Bila je sklona lažima i manipulacijama

Podsjećamo, Županijsko državno odvjetništvo tereti je da je neutvrđenog dana u ljeto 2000. godine sestri zadala najmanje pet snažnih udaraca tupim i tvrdim predmetom u glavu i nanijela joj višestruke prijelome kostiju od kojih je odmah preminula. Jasmina je ubijena u ležećem položaju i nije pružala otpor. S. Srnec se ne smatra krivom, kako je izjavila na sudu, a pojavile su se nove indicije i sumnje koje upućuju na njezinog pokojnog oca.

24 sata neslužbeno doznaje kako su optuženu smjestili u ćeliju s Nušom Bunić, koja je prije pet mjeseci bila nepravomoćno osuđena na 12 godina zatvora zbog ubojstva bivšeg dečka Nikole Tureka. Portal doznaje kako optužena S. Srnec u zatvoru normalno komunicira, navodno, nema ispada i ne djeluje kao da je nešto muči.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Category: 5941

Vezani članci

Reci što misliš!