DORH IH ISPITAO

DEMOLIRALI KAFIĆ Nakon tučnjave autom se zabijali u stolove i stakleni zid, šteta veća od 22 tisuće kuna

Sutkinja je trojici mladići koji su napravili kao u i ispred kafića u Čakovcu odredila istražni zatvor

Općinsko državno odvjetništvo u Čakovcu je 29. rujna provelo prvo ispitivanje trojice uhićenih hrvatskih državljana (1997., 1997. i 2001.) zbog osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo oštećenja tuđe stvari.

>> NAPRAVILI DAR MAR U ČAKOVCU Oglasila se policija: Petorica zadržana u zatvoru, maloljetnik pušten

– Postoji osnovana sumnja da su dvojica 22-godišnjaka i 18-godišnjak, zajedno s jednim maloljetnikom, 27. rujna 2019. verbalno i fizički sukobili s jednim gostom u ugostiteljskom objektu u Čakovcu, nakon čega je prvoosumnjičenik stavio u pogon osobni automobil i njime se više puta zabijao u ulazna vrata, stolice i stolove na terasi objekta te u stakleni zid susjedne sportske kladionice.

Istovremeno su ostala dvojica osumnjičenika, osnovano se sumnja rukama razbacivali stolove i stolice s terase u ulazna vrata objekta i u stakleni zid i vrata kladionice napravivši štetu veću od 22.000,00 kuna – javlja DORH.

Sutkinja istrage Županijskog suda u Varaždinu prihvatila je prijedlog državnog odvjetnika i odredila svim osumnjičenicima istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije