KAO U FILMU, NO OVO JE NAŠA STVARNOST

VIDEO I FOTO Sedam osoba uhićeno, u čakovečkom kafiću napravili kaos, autom gazili sve na terasi

Na društvenim mrežama pojavile su se video snimke koje jasno prikazuju što se te večeri događalo u kafiću i samoj terasi na koju su se 'namjerili' automobilom i potpuno je uništili.

Jutros smo pisali o nemilom događaju koji se dogodio u petak, 27. rujna u večernjim satima u čakovečkoj Ulici Tome Masaryka. 

>> FOTO Demolirali kladionicu i kafić u Čakovcu: Autom se zabijali u stolove na terasi i stakleni zid

Skupina mlađih muškaraca demolirala je kafić i susjednu kladionicu. Prvo je u kafiću izbila tučnjava, a flaše, stolice, šalice, čaše… letjele su na sve strane. Nakon tučnjave skupina je nastavila svoj pohod i to na terasi lokala gdje su napravili pravi kaos.

– Ovo je prestrašno. Porazbijali su inventar lokala i s autom su se zabijali u stolove i stolice na terasi lokala kao i stakleni zid kladionice te jedan parkirani automobil koji je oštećen. Gledaš i ne vjeruješ da se to događa u Međimurju – napisao nam je  čitatelj koji se tamo našao. Dokle više? – pita se.

Na društvenim mrežama, točnije na Facebook stranici ‘Želim normalan život u Međimurju’ pojavile su se video snimke s nadzornih kamera koje jasno prikazuju što se te večeri događalo u kafiću i samoj terasi na koju su se ‘namjerili’ automobilom i potpuno je uništili.

PU međimursku smo upitali kakva je trenutna situacija s cijelim slučajem i samim počiniteljima.

– Uhićeno je sedam osoba radi sumnje u počinjenje kaznenog djela oštećenja tuđe stvari. Kriminalistička istraživanja su u tijeku.

        (Izvor: Želim normalan život u Međimurju/Facebook)

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije