DVIJE OSOBE OZLIJEĐENE

FRONTALNI SUDAR Pijani vozač s 2,43 promila uzrokovao nesreću između Hodošana i Goričana

Vozač je vozio s čak 2,43 promila. Prešao je na suprotnu stranu i udario u drugi automobil

Tijekom proteklog vikenda na međimurskim prometnicama dogodile su se ukupno tri prometne nesreće, od čega jedna prometna nesreća s ozlijeđenim osobama u kojima su lakše ozlijeđena dvojica vozača osobnih automobila te dvije prometne nesreće s nastalom materijalnom štetom.

Greške koje su prethodile prometnim nesrećama su vožnja na nepropisnoj udaljenosti kod dvije prometne nesreće te nepropisno okretanje, skretanje i vožnja unatrag kod jedne prometne nesreće.

Prisutnost alkohola u krvi kod sudionika prometnih nesreća tijekom vikenda utvrđena je kod trojice vozača, a najveća koncentracija od 2,43 promila utvrđena je kod 46-godišnjeg vozača osobnog automobila. Alkoholizirani vozač skrivio je prometnu nesreću s ozlijeđenim osobama, a koja se dogodila u petak, 20. rujna oko 17 sati na kolniku lokalne ceste između Hodošana i Goričana.

– Vozač osobnog automobila čakovečkih registarskih oznaka rođen 1973. godine upravljao je pod utjecajem alkohola od 2,43 g/kg te se nije držao što bliže desnog ruba kolnika, zbog čega je na ravnom dijelu ceste prešao na suprotnu stranu gdje je udario u osobni automobil čakovečkih registarskih oznaka s kojim je iz suprotnog smjera upravljao vozač rođen 1999. godine iz Goričana.

Prvi vozač, koji je uzrokovao nesreću, je prevezen u Županijsku bolnicu Čakovec gdje je utvrđeno da je lakše ozlijeđen, dok je drugi vozač nakanadno zatražio liječničku pomoć te je također utvrđeno da je lakše ozlijeđen – rekli su nam u PU međimurskoj.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije