NESTAO U PETAK

OD RANOG JUTRA Potraga za muškarcem koji je nestao na Šoderici, HGSS i ronioci pretražuju jezero

Na terenu su i pripadnici HGSS-a te ronioci interventne jedinice policije koji pretražuju dno. HGSS-ovci imaju i sonar koji je specijalno napravljen za ovakve situacije

Potraga za nestalim muškarcem (65), čiji je nestanak prijavljen jučer u popodnevnim satima, nastavlja se. Potraga je prekinuta jučer u večernjim satima zbog otežanih uvjeta, ponajviše jer je pao mrak, piše ePodravina.

Na terenu su i pripadnici HGSS-a te ronioci interventne jedinice policije koji pretražuju dno. HGSS-ovci imaju i sonar koji je specijalno napravljen za ovakve situacije. HGSS je čamac spustio u vodu nešto sitno iza osam sati nakon što su provjerili nije li se možda negdje pojavilo tijelo na površini vode. Podsjetimo, policija je dojavu o nestanku primila u 16.50 u petak od članova obitelji koji su muškarca došli posjetiti i donijeti mu potrepštine.

Njemu nije bilo ni traga ni glasa, nije ga se moglo dobiti na mobitel, samo je pronađen prazan čamac iz kojeg je trebao loviti ribu. Dan prije, u četvrtak, otišao je iz kuće put Stare Šoderice gdje je namjeravao zabaciti štap i uhvatiti pokoju ribu, piše ePodravina.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije