DETALJI NESREĆE

TEŠKA NESREĆA U PUŠĆINAMA U sudaru triju automobila ozlijeđeno čak šest osoba

Jedan automobil je stajao u koloni, na njega je naletio drugi automobil koji je odletio u suprotni prometni trak i sudario se s trećim automobilom

Kako smo već izvijestili, u 13:29 na državnoj cesti u Pušćinama kod kućnog broja 145 došlo je do prometne nesreće između tri osobna automobila.

>> FOTO Teška nesreća triju automobila u Pušćinama, ima i ozlijeđenih

Kako doznajemo, osobni automobil varaždinskih registarskih oznaka je stajao u koloni u smjeru Čakovca, a na njega je naletio drugi osobni automobil varaždinskih registarskih oznaka koji je od siline udarca odletio u suprotni prometni trak i tu se sudario s osobnim automobilom čakovečkih registarskih oznaka.

Osim policije, na mjesto nesreće stigla je i hitna medicinska pomoć kako bi pružila pomoć ozlijeđenima. Prema prvim neslužbenim informacijama, ozlijeđeno je čak šest osoba. Četiri osobe prevezene su vozilom hitne medicinske pomoći u čakovečku bolnicu, dok je dvoje osoba naknadno zatražilo pomoć u bolnici. Težina njihovih ozljeda zasad nije poznata.

Cesta je zbog policijskog očevida bila zatvorena za promet koji se odvijao obilazno. Sve detalje nesreće donosimo u srijedu u suradnji s PU međimurskom.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije