ŠTETA POLA MILIJUNA KUNA

POŽAR TRAFOSTANICE Dio Male Subotice još bez struje, ne rade ni semafori kod ‘Mandlina’

Ne rade ni semafori na poznatom križanju kod ‘Mandlina’ gdje se već u međuvremenu dogodila prometna nesreća s materijalnom štetom. Zato, vozači oprez!

Kako smo javili, u subotu nešto poslije 10 sati, izbio je požar na trafostanici u Maloj Subotici.

>> VIDEO I FOTO Sirene u Maloj Subotici: Zapalila se trafostanica, građani bez struje

Prvi su na mjesto događaja stigli članovi DVD-a Mala Subotica, a kasnije su im se pridužili i kolege iz Čakovca. Ukupno su na lokaciju požara stigla tri vatrogasna vozila koji su požar lokalizirali.

Stigli su i djelatnici Elektre Čakovec, koji su otključali vrata trafostanice, kako bi olakšali gašenje požara. Prema prvim neslužbenim informacijama uzrok požara bio bi tehničke prirode – vjerojatno kvar na električnim instalacijama, a navodno je nastala šteta oko pola milijuna kuna. Detalje oko požara i točne informacije policija će javiti u ponedjeljak putem redovnog izvješća.

Mnogi građani ostali su bez struje jer je na izgorjelu trafostanicu spojena Mala Subotica i dio Palovca. Stigao je i agregat, no kako doznajemo dio Glavne ulice (do pruge) i Benkovec još uvijek nemaju struje. Stoga ne rade ni semafori na poznatom križanju kod ‘Mandlina’ gdje se već u međuvremenu dogodila prometna nesreća s materijalnom štetom.

Policija poziva vozače da pripaze na tom križanju dok se ne vrati struja i oni opet budu u funkciji. Nadležne službe intenzivno rade na otklanjaju kvara kako bi svi mještani što prije dobili struju u svoje domove.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije