mladi vozač teško stradao

DETALJI TEŠKE NESREĆE Mladić (19) zbog brzine sletio s ceste, iz smrskanog BMW-a vadili ga vatrogasci

Sišao s ceste pa udario u ogradu i 'banderu'. Mladić je zadobio teške ozljede opasne po život i nalazi se na Odjelu intenzivne skrbi

Međimurska policija javlja detalje teške nesreće koja se dogodila u Zasadbregu.

>> FOTO Krš i lom u Zasadbregu: Vozač (19) sletio s ceste, auto marke BMW je gotovo prepolovljen

– U subotu, 17. kolovoza 2019. godine oko 5 sati i 30 minuta u Zasadbregu dogodila se teška prometna nesreća. U svojstvu “mladog vozača”, 19-godišnji vozač BMW (serije 3, godina proizvodnje 2000.), čakovečkih registarskih oznaka, brzinu kretanja nije prilagodio osobinama ceste (zavoj) te vidljivosti (svitanje), zbog čega je u blagom desnom zavoju izgubio nadzor nad upravljanjem. U zanošenju je sišao automobilom izvan kolnika, gdje je potom udario u dvorišnu ogradu, a u nastavku kretanja i u stup javne električne rasvjete – kažu u polciiji.

U vađenju unesrećenog iz automobila sudjelovali su pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Čakovec i DVD-a Zasadbreg. Ozlijeđeni vozač vozilom hitne medicinske pomoći prevezen je čakovečku bolnicu, gdje je utvrđeno da je u trenutku nesreće zadobio teške ozljede opasne po život te je zadržan na liječenju na Odjelu intenzivne skrbi. 

– O prometnoj nesreći izvijestit će se nadležno državno odvjetništvo – javlja policija.


Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije