DRUGI PUT U KRATKOM ROKU

FOTO Vandali u akciji: Tko razbija klupe na tržnici u Kotoribi?

- Ovakav vandalski čin više ne smatram slučajnim, jer se radi o klupama koje su teže od 200 kilograma, pa je potrebna prilična snaga i sigurno više počinitelja da se napravi ovakav nered i šteta - rekao je načelnik Grgec

Prevrnute i oštećene klupe dočekale su jutros mještane Kotoribe na prostoru tamošnje tržnice. Nova natkrivena tržnica u Kotoribi otvorena je krajem 2017. godine, a uz svoju osnovnu namjenu u više navrata poslužila je za veća okupljanja i druženja poput dočeka Nove godine, zajedničkog praćenja nogometnih utakmica i drugih.

Za uređenje tržnice Općina Kotoriba iz svog je proračuna izdvojila gotovo pola milijuna kuna, pa je ovaj vandalski pohod itekako razljutio načelnika Ljubomira Grgeca.

– Ne znam kome i zbog čega smetaju te klupe, ali u kratkom vremenu ovo je drugi slučaj te vrste. Zato ovakav vandalski čin više ne smatram slučajnim, jer se radi o klupama koje su teže od 200 kilograma, pa je potrebna prilična snaga i sigurno više počinitelja da se napravi ovakav nered i šteta. Najoštrije osuđujem takvo ponašanje, a da bismo ga spriječili ubuduće probat ćemo što prije postaviti video nadzor. Ujedno očekujem od policije, kojoj smo sve prijavili, da učine sve što je moguće kako bi se u najkraćem roku otkrili i identificirali počinitelji – rekao je ogorčeni Grgec.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije