teška nesreća, šestero ozlijeđenih

VOZILA SE ZAPALILA Strava u Međimurju: Vozač i dijete nakon operacija stabilno

Prema posljednjim informacijama, stanje oca i sina koji se nakon prometne nesreće liječe u Županijskoj bolnici Čakovec je stabilno. Radi se, kako doznajemo, o ocu i sinu iz Čakovca.

Šestero osoba, među kojima i dvoje djece, ozlijeđeno je u prometnoj nesreći danas u 11.30 minuta na državnoj cesti 209 između Čakovca i Murskog Središća.

>> HOROR NA CESTI KOD ŽIŠKOVCA Vozač (40) i dijete (13) u bolnici se bore za život

Izravno su se sudarila i zapalila dva osobna automobila na dionici između naselja Žiškovec i Štrukovec. Dvije su osobe teško ozlijeđene. Prema posljednjim informacijama, stanje oca i sina koji se nakon prometne nesreće liječe u Županijskoj bolnici Čakovec je stabilno. Obavljeni su operativni zahvati. Dječak ima ozljede u trbušnoj šupljini, a otac ozljede prsnog koša i ozljede u trbušnoj šupljini.

– Došlo je do frontalnog sudara automobila poljskih nacionalnih oznaka i automobila dubrovačkih oznaka. Od siline sudara zapalila su se oba vozila – izvijestila je Policijska uprava međimurska.

Prema neslužbenim informacijama, poljski je vozač iz smjera graničnog prijelaza u Murskom Središću vozio prema Čakovcu i skrenuo na suprotni prometni trak, te su sudario s automobilom koji je gotovo u cijelosti izgorio. Poljski terenac je bio dijelom zahvaćen plamenom.

– Požar na vozilima je ugašen, a u Županijsku bolnicu Čakovec prevezeno je šestero sudionika nesreće. Na žalost, prema prvim informacijama iz bolnice, teške ozljede opasne po život zadobili su vozač rođen 1979. godine i putnik, dijete rođeno 2006. godine, obojica iz osobnog automobila dubrovačkih registarskih oznaka – kazao je glasnogovornik PU međimurske Radovan Gačal.

Radi se, kako doznajemo, o ocu i sinu iz Čakovca. Policija nije izvijestila o težini ozljeda ostalih. – Na toj cesti često se mogu vidjeti vozači koji jure i preko 130 kilometara na sat – kažu u Štrukovcu. Automobil poljskih oznaka vozio je 46-godišnjak s kojim je u vozilu bila njegova 39-godišnja supruga i dvoje djece u dobi od 16 i 14 godina. Je li nesreći kumovao i umor zbog duge vožnje, pokazat će istraga. 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije