Vijesti / Crna kronika
Crna kronika
NESLUŽBENE INFORMACIJE Vozač iz Čakovca je u trenutku udara razgovarao na mobitel i vozio 150 km/h?
Davor Puklavec/PIXSELL

DETALJI NESREĆE

NESLUŽBENE INFORMACIJE Vozač iz Čakovca je u trenutku udara razgovarao na mobitel i vozio 150 km/h?

Razgovor je, navodno, vodio s djevojkom, a nakon udarca, uzrujan stravičnim prizorima, u slušalicu je vikao "k***o, k***o". Također, vozio je na tempomatu, a kazaljka u autu se zaustavila na preko 150 km/h

Kako neslužbeno doznaje Jutarnji list, 35-godišnji vozač BMW-a iz Čakovca u kobno vrijeme zabijanja u vozila na naplatnim kućicama Sveta Helena razgovarao je na mobitel.

Razgovor je, navodno, vodio s djevojkom, a nakon udarca, uzrujan stravičnim prizorima, u slušalicu je vikao "k***o, k***o". Također, vozio je na tempomatu, a kazaljka u autu se zaustavila na preko 150 km/h.

Podsjetimo, u strašnoj nesreći koja se u četvrtak dogodila naplatnim kućicama Sveta Helena, vozač BMW-a je, uslijed velike brzine, prednjim dijelom naletio je na stražnji dio automobila Škoda mađarskih registracija.

Vozač Škode je u trenutku sudara usporavao zbog zaustavljenog vozila ispred, a od siline naleta je odbačen u lijevo u smjeru istoka te je prednjim dijelom i gornjim postrojem udario na betonski zid i naplatnu postaju broj 4.

Nakon toga se okrenuo oko osi te u padu bočnim dijelom naletio na naplatnu postaju broj 5, a potom je prednjim dijelom vozila udario u stražnji dio Audija mađarskih registracija, kojim je upravljao 32-godišnjak. Audi se kretao izlaznim trakom broja 5 naplatne postaje u smjeru juga te je u trenutku sudara bio zaustavljen zbog podizanja rampe i uzimanja kartice za naplatu cestarine.

Uslijed naleta naplatna postaja je odbačena na ulazni trak te je metalnim dijelom udarila u automobil Ford poljskih registracija kojim je upravljao 49-godišnjak, a koji se kretao se ulaznim trakom 4 naplatne postaje Sv. Helena u smjeru sjevera, piše Jutarnji list.

Sve tri ozlijeđene osobe, među kojima je i jedno dijete, bile su u automobilu Škoda.

                                                     (Izvor: Jutarnji.hr)

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!