NESREĆA NA 'ZEBRI'

DETALJI NESREĆE U ČAKOVCU Sudjelovala tri auta i djevojčica na biciklu, dvoje ozlijeđenih

12-godišnja djevojčica vozeći bicikl prelazila je pješački prijelaz, a nesreću je zbog neprilagođene brzine uzrokovao vozač rođen 1968. godine. On i putnica drugog automobila su ozlijeđeni

Kako smo već pisali, u nedjelju, 30. lipnja nešto poslije 11 sati došlo je do prometne nesreće u Zrinsko-frankopanskoj ulici u Čakovcu. 

>> FOTO U nesreći u Čakovcu slupana tri auta, dvije osobe zatražile liječničku pomoć

U nesreći su sudjelovala tri automobila i vozačica bicikla, kako doznajemo, 12-godišnja djevojčica. Ona nije sišla s bicikla, već je vozeći bicikl prelazila pješački prijelaz koji je namijenjen isključivo za pješake. Dva automobila su je propuštala, a nesreću je zbog neprilagođene brzine izazvao treći vozač rođen 1968. godine koji nije pazio na gustoću prometa i na zaustavljena vozila ispred njega. 

Naletio je na stražnji dio drugog automobila kojim je upravljao vozač rođen 1976. godine, dok je njegovo vozilo odbačeno u vozilo ispred njega kojim je pak upravljao vozač rođen 1994. godine. Njegovo vozilo, koje je bilo prvo do pješačkog prijelaza, u nastavku je slabim kontaktom udarilo u stražnji kotač bicikla, a srećom, djevojčica nije ozlijeđena u nesreći.

Ozljede je zadobio vozač koji je skrivio nesreću i putnica srednjeg vozila, rođena 1978. godine. Oboje su zadobili lake tjelesne ozljede. Kako kažu iz policije, vozač koji je skrivio nesreću bit će prekršajno sankcioniran.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije