Vijesti / Crna kronika
Crna kronika
DETALJI NESREĆE Vozačica Peugeota (32) oduzela prednost, vozač Škode odbačen s ceste pa udario u znak
Foto čitatelja

NESREĆA U ČAKOVCU - vozači ozlijeđeni

DETALJI NESREĆE Vozačica Peugeota (32) oduzela prednost, vozač Škode odbačen s ceste pa udario u znak

- Vozačica Peugeota prekršajno će se sankcionirati sukladno odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama - napominju u PU međimurskoj

Jučer, 23, lipnja 2019. godine oko 18:20 sati u Čakovcu na raskrižju Zagrebačke ulice i ulica Elizabete i Geze Legenstein te Elemera Vajde dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenim osobama. 

Vezana vijest

Nesreća Čakovec OČEVID U TIJEKU NESREĆA U ČAKOVCU U sudaru dva automobila ozlijeđene dvije osobe!

Policija je obavila očevid i javlja detalje nesreće.

- Trideset i dvogodišnja vozačica Peugeot 307, čakovečkih registarskih oznaka, krećući se kolnikom Ulicom Elizabete i Geze Legenstein, dolaskom do raskrižja sa Zagrebačkom ulicom, koja je prometnim znakom označena kao cesta s prednošću prolaska, vozilom je ušla u raskrižje zadržavajući smjer kretanja prema Ulici Elemera Vajde.

Pritom je oduzela prednost prolaska Škodi Octaviji, čakovečkih registarskih oznaka, kojom je Zagrebačkom ulicom upravljao 53-godišnji vozač. Uslijed siline udara Škoda je odbačena izvan kolnika, gdje je prednjim dijelom udarila u prometni znak ("obilježeni  pješački prijelaz") - kažu u međimurskoj policiji.

Ozlijeđeni vozači vozilom hitne medicinske pomoći prevezeni su u čakovečku bolnicu, gdje je utvrđeno da su u nesreći lakše ozlijeđeni. Zbog obavljanja očevida promet spomenutim raskrižjem od 18:38 do 19:23 sati bio je zatvoren za sav promet te se odvijao okolnim ulicama.

- Vozačica Peugeota prekršajno će se sankcionirati sukladno odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama - napominju u PU međimurskoj.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!