Vijesti / Crna kronika
Crna kronika
TRAŽE STROŽU KAZNU Državno odvjetništvo žali se na presudu Nuši Bunić
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

OSUĐENA NA 12 GODINA

TRAŽE STROŽU KAZNU Državno odvjetništvo žali se na presudu Nuši Bunić

Nuša Bunić nepravomoćno je osuđena zbog ubojstva Nikole Tureka na 12 godina, a Državno odvjetništvo smatra da je optuženici trebalo izreći strožu kaznu

Županijsko državno odvjetništvo u Varaždinu podnijelo je žalbu protiv prvostupanjske presude Županijskog suda u Varaždinu kojom je Nuša Bunić (23) prošlog mjeseca proglašena krivom zbog kaznenog djela ubojstva počinjenog 15. lipnja 2017. u Varaždinu i osuđena na 12 godina zatvora. Državno odvjetništvo smatra da je optuženici trebalo izreći strožu kaznu. 

- U žalbi se pobija zaključak suda o adekvatnosti izrečene kazne i ističe da je značenje olakotnih okolnosti precijenjeno, dok kao otegotne nisu pravilno vrednovane okolnosti počinjenja kaznenog djela i postupanja optuženice nakon počinjenog kaznenog djela - kažu u DORH-u. 

Nuša Bunić nepravomoćno je osuđena zbog ubojstva Nikole Tureka (30). Nožem s oštricom dugom 9,5 centimetara ubola ga je u predjelu lijeve strane vrata i prerezala mu lijevu karotidnu arteriju, a potom pobjegla. Nikola je preminuo u bolnici. Nakon presude žalbu je najavila i Nušina obrana.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!