POLICIJA O TEŠKOJ NESREĆI

BIO PIJAN I PREBRZ Pokosio djevojku (21) uz cestu, amputirane joj obje noge i bori se za život

U nesreći 21-godišnjakinja zadobila je teške ozlijede opasne po život (amputacija obje noge)

Međimurska policija službeno se oglasila o teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila u Kuršancu.

>> STRAVA U KURŠANCU Trudna djevojka koju je udario auto bori se za život

– U subotu, 15. lipnja 2019. godine oko 20:40 sati u Kuršancu, Zagrebačkoj ulici dogodila se teška prometna nesreća. Trideset i osmogodišnji vozač “Opel Vectre”, čakovečkih registarskih oznaka, pod utjecajem alkohola (1,06 promila), uslijed neprilagođene brzine izletio je automobilom izvan kolnika te pritom udario u 21-godišnju pješakinju, koja je stajala uz rub kolnika.

Unesrećena je vozilom hitne medicinske pomoći prevezena je u čakovečku bolnici, gdje utvrđeno da je u nesreći zadobila teške ozlijede opasne po život (amputacije obje noge). Zadržana je na daljnjem liječenju na odjelu intenzivne njege. Kriminalistička istraživanja se nastavljaju – kažu u policiji.

Prema neslužbenim informacijama koje smo dobili od mještana, radi se o trudnici u četvrtom mjesecu trudnoće. Nakon što je udario u pješakinju, vozač N. L. se zaletio u ogradu. Vozač je uhićen.

Nesreća je mogla biti i veća jer djevojka je hodala uz rub i gurala je dječja kolica. U zadnji čas ih je, vidjevši da automobil – tamnoplavi Opel Vectra ide na nju, odgurnula od sebe i tako vjerojatno bebi spasila život, pišu 24sata.

Na mjestu nesreće okupio se velik broj mještana, a na Facebooku je u jednoj grupi objavljena i uznemirujuća fotografija pješakinje i otkinute noge.

– U šoku smo svi, djevojka je u drugom stanju, a vozač je bio pijan – kažu susjedi. Prema dostupnim informacijama, vozilo je bilo registrirano, a vozač je imao vozačku dozvolu. 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije