AMPUTIRALI JOJ NOGU

STRAVA U KURŠANCU Trudna djevojka koju je udario auto bori se za život

Vozač je uhićen i slijedi mu kaznena prijava. O tome je li bio alkoholiziran, u policiji u nedjelju još nisu imali službene informacije

Kako smo već pisali, u Kuršancu je u subotu oko 21 sat u prometnoj nesreći teško ozlijeđena 21-godišnja djevojka koja je uslijed udarca automobila ostala bez noge.

>> STRAVIČNA NESREĆA U KURŠANCU Autom “pokosio” pješakinju, amputirana joj je desna noga

Na drugoj nozi zadobila je otvoreni prijelom. U Zagrebačkoj ulici u romskom naselju u Kuršancu 38-godišnji vozač osobnog automobila sletio je s ceste zbog neprilagođene brzine i udario u pješakinju koja je hodala uz rub kolnika. 

Zadobila je teške ozljede nogu, a prema neslužbenim informacijama koje smo dobili od mještana, radi se o trudnici u četvrtom mjesecu trudnoće. Nakon što je udario u pješakinju, vozač N. L. se zaletio u ogradu. Uhićen je i slijedi mu kaznena prijava. O tome je li bio alkoholiziran, u policiji u nedjelju još nisu imali službene informacije. 

Na mjestu nesreće okupio se velik broj mještana, a na Facebooku je u jednoj grupi objavljena i uznemirujuća fotografija pješakinje i otkinute noge.

– U šoku smo svi, djevojka je u drugom stanju, a vozač je bio pijan – kažu susjedi. Prema dostupnim informacijama, vozilo je bilo registrirano, a vozač je imao vozačku dozvolu. 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije