Vijesti / Crna kronika
Crna kronika
PARAG Neregistriranim 'Matizom', pijan i bez položenog ispita, udario u ogradu pa pobjegao
PU međimurska

POLICIJA PRIMIJENILA SREDSTVA PRISILE

PARAG Neregistriranim 'Matizom', pijan i bez položenog ispita, udario u ogradu pa pobjegao

Nakon privođenja u prostorije za zadržavanje uhićenik je vrijeđao policijske službenike na osnovu njihovog nacionalnog podrijetla te je time povrijedio njihovo dostojanstvo

- Jučer, 13. lipnja 2019. godine oko 21 sati u Paragu, 33-godišnji vozač neregistriranog osobnog automobila marke "Daewoo Matiz", upravljajući bez položenog vozačkog ispita i pod utjecajem alkohola (1,20 promila), brzinu kretanja nije prilagodio osobinama ceste te je prilikom izlaska iz oštrog zavoja izletio vozilom izvan kolnika i potom prednjim dijelom udario u žičanu dvorišnu ogradu - javlja međimurska policija.

Nakon prometne nesreće vozač se pješice udaljio s mjesta događaja te su ga policijski službenici naknadno pronašli i uhitili.

- Nakon privođenja u prostorije za zadržavanje uhićenik je vrijeđao policijske službenike na osnovu njihovog nacionalnog podrijetla te je time povrijedio njihovo dostojanstvo. Pošto se oglušio na izdana upozorenja i naredbe te nastavio sa činjenjem prekršaja, policijski službenici su nad njim primijenili sredstva prisile.

Protiv okrivljenika s područja općine Pribislavec podnijet će se optužni prijedlog zbog počinjenja nekoliko prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama i Zakona o suzbijanju diskriminacije - kažu u policiji.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!