Vijesti / Crna kronika
Crna kronika
ČETIRI OZLIJEĐENE OSOBE U kratkom roku dvije prometne nesreće u Međimurju
Miroslava Novak

BUDITE OPREZNI U PROMETU

ČETIRI OZLIJEĐENE OSOBE U kratkom roku dvije prometne nesreće u Međimurju

U kratkom vremenu došlo je do dvije nesreće s čak četiri ozlijeđene osobe

Loše vijesti stižu ovaj ponedjeljak s međimurskih prometnica. U kratkom roku dogodile su se dvije prometne nesreće u kojima su ozlijeđene čak četiri osobe.

U jutarnjim satima, točnije oko 9:30 sati došlo je do prometne nesreće na državnoj cesti D-3 u centru Nedelišća u smjeru Varaždina. Prema informacijama iz policije, došlo je do naleta vozila na pješakinju koja je prelazila cestu preko pješačkog prijelaza.

Pješakinja rođena 1951. godine je pri padu ozlijeđena i prevezena u čakovečku bolnicu, a kako neslužbeno doznajemo, pala je na ruku pa se pretpostavlja da je došlo do ozljede ekstremiteta.

Nekoliko sati kasnije, nešto prije 12 sati došlo je do prometne nesreće između Sivice i Podturna. U sudaru osobnih vozila čak tri osobe su ozlijeđene, a više informacija bit će poznato nakon policijskog očevida.

Prometna policija ima pune ruke posla na samom početku tjedna. U kratkom vremenu došlo je do dvije nesreće s čak četiri ozlijeđene osobe pa apeliramo na vozače da pripaze u prometu i prilagode brzinu vožnje.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!