SLUČAJ IZ PALOVCA

DANAS ODLUKA Smiljana Srnec u lisicama dovedena na sud: hoće li joj biti produljen istražni zatvor?

Sutkinja istrage joj je sredinom ožujka produljila istražni zatvor za tri mjeseca, do 16. svibnja, zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke i opasnosti od počinjenja novog kaznenog djela

Na Županijskom sudu u Varaždinu danas će se donijeti odluka o tome hoće li Smiljani Srnec (45), okrivljenoj da je ubila sestru Jasminu Dominić (23), biti produljen istražni zatvor.

>> LEŠ U ZAMRZIVAČU Smiljanu su u zatvoru posjetili članovi obitelji, danas odluka hoće li ostati u tamo

U 10 počela je sjednica, a glasnogovornik će odluku objaviti oko 13 sati. Smiljana je u lisicama dovedena na sud. Sutkinja istrage joj je sredinom ožujka produljila istražni zatvor za tri mjeseca, do 16. svibnja, zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke i opasnosti od počinjenja novog kaznenog djela.

Podsjetimo, S. Srnec uhićena je 16. veljače ove godine kad je u obiteljskoj kući u Palovcu u škrinji pronađeno tijelo njezine sestre Jasmine, nestanak koje je službeno prijavljen 2005. godine, no trag joj se izgubio još 2000. godine.

Sud će danas saslušati prijedloge Državnog odvjetništva i branitelja S. Srnec poi službenog dužnosti te donijeti odluku. Istražni zatvor joj se još može produljiti bez da DORH podigne optužnicu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije