Vijesti / Crna kronika
Crna kronika
DANAS ODLUKA Smiljana Srnec u lisicama dovedena na sud: hoće li joj biti produljen istražni zatvor?
Vjeran Zganec Rogulja/Pixsell

SLUČAJ IZ PALOVCA

DANAS ODLUKA Smiljana Srnec u lisicama dovedena na sud: hoće li joj biti produljen istražni zatvor?

Sutkinja istrage joj je sredinom ožujka produljila istražni zatvor za tri mjeseca, do 16. svibnja, zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke i opasnosti od počinjenja novog kaznenog djela

Na Županijskom sudu u Varaždinu danas će se donijeti odluka o tome hoće li Smiljani Srnec (45), okrivljenoj da je ubila sestru Jasminu Dominić (23), biti produljen istražni zatvor.

Vezana vijest

Palovec HOROR U PALOVCU LEŠ U ZAMRZIVAČU Smiljanu su u zatvoru posjetili članovi obitelji, danas odluka hoće li ostati u tamo

U 10 počela je sjednica, a glasnogovornik će odluku objaviti oko 13 sati. Smiljana je u lisicama dovedena na sud. Sutkinja istrage joj je sredinom ožujka produljila istražni zatvor za tri mjeseca, do 16. svibnja, zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke i opasnosti od počinjenja novog kaznenog djela.

Podsjetimo, S. Srnec uhićena je 16. veljače ove godine kad je u obiteljskoj kući u Palovcu u škrinji pronađeno tijelo njezine sestre Jasmine, nestanak koje je službeno prijavljen 2005. godine, no trag joj se izgubio još 2000. godine.

Sud će danas saslušati prijedloge Državnog odvjetništva i branitelja S. Srnec poi službenog dužnosti te donijeti odluku. Istražni zatvor joj se još može produljiti bez da DORH podigne optužnicu.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!