Vijesti / Crna kronika
Crna kronika
SUDAR U ČAKOVCU Nesreću u kojoj je poginula žena izazvao vozač s desetak prijava
eMedjimurje

policija ne može iznositi podatke

SUDAR U ČAKOVCU Nesreću u kojoj je poginula žena izazvao vozač s desetak prijava

Uhićeni 27-godišnjak je, podsjetimo, nesreću 1. svibnja izazvao vozeći pod utjecajem alkohola i brzinom znatno većom od dopuštene u naselju

Prometnu nesreću u kojoj je 1. svibnja u Čakovcu poginula 63-godišnja vozačica, izazvao je 27-godišnjak koji je već prije nakupio desetak prekršajnih i kaznenih prijava, od kojih su neke vezane uz promet.

Vezana vijest

Čakovec, nesreća VOZAČICA POGINULA U NESREĆI DETALJI TEŠKE NESREĆE Pijani vozač (27) uzrokovao sudar vozeći više od 50 km/h iznad dozvoljenog

Kako neslužbeno doznajemo, 27-godišnjak je već prije sudjelovao u dvije prometne nesreće koje su, srećom, završile samo s materijalnom štetom, a bio je, uz ostalo, kažnjen i zbog vožnje u vrijeme kad nije imao vozačku ili mu je bila oduzeta. Uhićeni 27-godišnjak je, podsjetimo, nesreću 1. svibnja izazvao vozeći pod utjecajem alkohola i brzinom znatno većom od dopuštene u naselju.

Prednjim dijelom automobila udario je u stražnji dio osobnog automobila kojim je u istom smjeru upravljala 63-godišnjakinja koja je usporila vožnju zbog skretanja u dvorište obiteljske kuće. Nakon nesreće izmjereno mu je 1,54 promila alkohola u krvi.

Upit o tome radi li se o recidivistu koji uporno krši prometna pravila poslali smo Policijskoj upravi međimurskoj, no odgovorili su da s obzirom na zaštitu osobnih podataka ne mogu iznositi podatke o ranijoj prekršajnoj ili kaznenoj evidenciji počinitelja. 

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!