POGINULA 63-GODIŠNJAKINJA

BRZINA I ALKOHOL Tešku nesreću u kojoj je poginula vozačica izazvao pijani mladić s 1,54 promila

Brzina i alkohol odnijeli još jedan život u Međimurju

Nešto poslije 15 sati u čakovečkoj Ulici bana Josipa Jelačića, koja vodi prema Pribislavcu, dogodila se teška prometna nesreća u kojoj je jedna osoba smrtno stradala. Nakon stravičnog sudara, dva vozača i dvoje putnika, hitno je prevezeno u Županijsku bolnicu Čakovec.

>> TUŽAN PRVI MAJ U čakovečkoj bolnici preminula vozačica koja je stradala u nesreći

Za samo sat vremena iz čakovečke bolnice stiže tužna vijest.

– U 16,10 sati u Županijskoj bolnici Čakovec od zadobivenih ozljeda u prometnoj nesreći preminula je vozačica osobnog automobila. Na mjesto događaja izlazi zamjenica Općinskog državnog odvjetnika Čakovec – javila je međimurska policija. 

Doznajemo da je od preteških ozljeda preminula 63-godišnjakinja sa šireg područja grada Čakovca koja je upravljaja automobilom marke Peugeot, što nam je potvrdila i policija.

Naša ekipa s terena javila je kako je na cesti krš i lom te da je jedno vozilo potpuno smrskano s prednje, a drugo sa stražnje strane. Sudarili su se Audi i Peugeot. Morali su intervenirati i vatrogasci kako bi izvadili unesrećenu osobu iz vozila.

– Audi, kojim je pod utjecajem alkohola od 1,54 promila upravljao 27-godišnjak sa šireg područja općine Mala Subotica, je nakon sudara odbačen van kolnika nakon čega je udario u parkirani kombi – doznajemo u policiji. Težina ozljeda vozača i dvoje putnika nije poznata.

Pijani vozač koji je skrivio nesreću je navodno iz  Piškorovca. Izašavši iz automobila, prema pričanju svjedoka, vikao je da nije on vozio.

Do nesreće je, prema još uvijek neslužbenim informacijama, došlo zbog neprilagođene brzine. Navodno je stradala vozačica zaustavila vozilo zbog skretanja i u tom je trenutku u zadnji dio njezina automobila naletio vozač Audija. Više službenih informacija i detalja bit će poznato u ponedjeljak.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije