VELIKI POŽAR

BUKTINJA PORED KOPRIVNICE Izgorjela tvornica papirnatih vrećica, vatrogasci se cijelu noć borili s vatrom

Ovo je veliki šok, ne samo za vlasnika koji je život posvetio firmi nego i stotine obitelji koje od posla u tvornici žive

U Goli je izgorjela tvornica papirnatih vrećica. Policija je dobila dojavu o požaru u nedjelju u 3:38 sati. Dolaskom vatrogasaca na teren, vatra se već jako razbuktala, potvrdili su za 24 sata iz PU koprivničko-križevačke.  

Prema prvim informacijama u tvornici Eko papir noćas nitko nije radio, a tvornica se bavi proizvodnjom papirnatih vrećica i omotnih papira te većinu proizvoda izvoze. Ovo je veliki šok, ne samo za vlasnika koji je život posvetio firmi nego i stotinama obitelji koje od posla u Eko papiru žive, piše ePodravina.

Prema vijestima s terena, oko šest sati ujutro vatrogasci su stavljali požar pod kontrolu, no vatra je i dalje prisutna te ima mnogo posla oko gašenja. 

Izgorio je jedan pogon tvornice. U vrijeme požara nikoga nije bilo u pogonu pa nema ozlijeđenih.  Požar je gasilo više desetaka vatrogasaca iz Javne vatrogasne postrojbe Koprivnica i okolnih dobrovoljnih vatrogasnih društava. Čeka se policijski očevid, ali i krim vještačenje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije