Vijesti / Crna kronika
Crna kronika
LOPOVI U AKCIJI U kafiću ukrali torbe s novcem, karticama i mobitelima, iz hangara odnijeli računalo
Ilustracija/Pixsell

KRAĐE ZA VIKEND

LOPOVI U AKCIJI U kafiću ukrali torbe s novcem, karticama i mobitelima, iz hangara odnijeli računalo

Zabilježena je i provala u auto odakle je ukradena torba s osobnim stvarima

Tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave međimurske evidentirane su tri krađe, gdje je kod jedne krađe počinjena materijalna šteta viša od 1.000 kuna te tri teške krađe. Policija izdvaja tri krađe.

Ukradeno računalo i električarska oprema

Tijekom nedjelje, 14. travnja u popodnevnim satima u Čakovcu, Ulici bana Josipa Jelačića, nepoznati počinitelj je provalio u hangar odakle je ukrao računalo i raznu električarsku opremu. Materijalna šteta će se utvrditi po zaprimanju odštetnog zahtjeva.

Provala u vozilo

Tijekom nedjelje, 14. travnja u popodnevnim satima u Gornjem Kuršancu, Ulici Zrinskih, nepoznati počinitelj je provalio u osobni automobil odakle je ukrao torbu sa osobnim stvarima.

Ukradene torbice

Tijekom noći 14. travnja (u ranim nedjeljnim satima) u Čakovcu, Ulici Katarine Zrinski, u ugostiteljskom objektu, nepoznati počinitelj je ukrao dvije torbice s novcem, bankovnim karticama, osobnim dokumentima te mobitelima.

- Materijalna šteta se procjenjuje na više tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja se podnose kaznene prijave nadležnom državnom odvjetniku - javlja međimurska policija.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!