NA CESTI PRELOG - SVETI KRIŽ

DETALJI NESREĆE Policija će prekršajno sankcionirati vozača automobila i traktora

Vozač je u traktoru prevozio dijete iako ima ugrađeno jedno sjedalo

O prometnoj nesreći koja se u subotu u večernjim satima dogodila na cesti Prelog – Sveti Križ oglasila se PU međimurska nakon obavljenog očevida. Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti.

>> VIDEO I FOTO Vozač BMW-a udario u traktor koji je prevozio gnojivo, izašao iz auta i pobjegao u polje

– U subotu, 30. ožujka iza 19 sati na cesti između Svetog Križa i Preloga 33-godišnji vozač osobnog automobila čakovečkih registarskih oznaka s područja grada Čakovca, upravljajući kad je u krvi imao 0,79 g/kg alkohola, brzinu kretanja nije prilagodio gustoći prometa i vidljivosti. Zbog toga je vozilom udario u neregistriranu prikolicu za stajski gnoj na kojoj nije bila ugrađena svjetlosna signalizacija, a koja je bila pridodana na traktor čakovečkih registarskih oznaka kojim je u istom smjeru upravljao 48-godišnjak sa šireg područja općine Orehovica.

Uslijed udara osobni automobil je sišao van kolnika, dok su se sa prikolice odvojili valjci za rasipanje tereta i pali na kolnik. Te dijelove je udario osobni automobil čakovečkih registarskih oznaka s kojim je iz suprotnog smjera upravljala 53-godišnja vozačica s područja grada Preloga. Vozač traktora je u traktoru prevozio dijete iako ima ugrađeno jedno sjedalo.

Nakon što je prouzročio prometnu nesreću 33-godišnji vozač se pješice udaljio s mjesta prometne nesreće. Od 19 sati i 20 minuta do 22 sata državna cesta na toj dionici zbog očevida je bila zatvorena za sav promet.

Naknadno su u Županijskoj bolnici Čakovec liječničku pomoć zatražili 33-godišnjak i 53-godišnjakinja, a ozljede su okvalificirane kao lake tjelesne ozljede. Vozač traktora i 33-godišnjak će biti prekršajno sankcionirani – javljaju iz policije. 

      

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije