Vijesti / Crna kronika
Crna kronika
TRAGEDIJA Obavljena obdukcija: U strašnoj eksploziji život izgubio muškarac (41) iz Donjeg Vidovca
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

MISTERIJ - UZROK EKSPLOZIJE JOŠ NIJE POZNAT

TRAGEDIJA Obavljena obdukcija: U strašnoj eksploziji život izgubio muškarac (41) iz Donjeg Vidovca

Uzrok smrti je gušenje ugljičnim monoksidom te ozljede zadobivene uslijed eksplozije. Posljednji ispraćaj stradalog Darija Cenko (41) bit će u srijedu, 20. ožujka u 14 sati na groblju u Donjem Vidovcu

- U utorak, 19. ožujka u jutarnjim satima na odjelu patologije Županijske bolnice Čakovec izvršena je obdukcija nad mrtvim tijelom nepoznate muške osobe kojom prilikom je utvrđeno da je uzrok smrti gušenje ugljičnim monoksidom te ozljedama zadobivenim uslijed eksplozije. Poduzetim radnjama utvrđeno je da je smrtno stradao 41-godišnjak s područja općine Donji Vidovec - javlja međimurska policija.

Vezana vijest

Donji Vidovec, eksplozija Od siline eksplozije srušen je cijeli zid VIDEO I FOTO Tuga u Donjem Vidovcu: U eksploziji poginuo otac (41) troje malodobne djece

Podsjećamo da je u ponedjeljak, 18. ožujka oko 10 sati u Donjem Vidovcu, Ulici Rade Končara, došlo je požara i eksplozije unutar objekta u obnovi. Tom je prilikom, na žalost, muškarac smrtno stradao. Požar su ugasili pripadnici DVD Donji Vidovec, Sveta Marija, Donja Dubrava te Javna vatrogasna postrojba grada Čakovca. 

Prilikom eksplozije u susjednoj zgradi uslijed pucanja stakla na prozoru lakše je ozlijeđena 24-godišnjakinja s područja općine Kotoriba, koja je liječničku pomoć zatražila u Domu zdravlja u Kotoribi. Također je oštećeno nekoliko osobnih automobila parkiranih uz zid zgrade.

- Dosad provedenim očevidom uz inspektora zaštite od požara Policijske uprave međimurske i inspektora za zaštitu na radu, nije se mogao sa sigurnošću utvrditi točan uzrok požara i eksplozije te su na mjesto događaja pozvani vještaci Centra za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja “Ivan Vučetić” iz Zagreba, koji su tijekom utorka, 19. ožujka nastavili očevid. Budući da očevid nije dovršen, zajedno sa vještacima će se nastaviti u srijedu, 20. ožujka u jutarnjim satima. Materijalna šteta utvrdit će se naknadno, a kriminalistička istraživanja se nastavljaju - kažu u PU međimurskoj.Posljednji ispraćaj stradalog Darija C. bit će u srijedu, 20. ožujka u 14 sati na groblju u Donjem Vidovcu.         

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!