Vijesti / Crna kronika
Crna kronika
VELIKA BOL I TUGA U GORIČANU 'Jurica nam fali, bio je jako dobar i voljeli smo ga'
Pixsell/Privatna arhiva/24sata

poGINUO U ITALIJI

VELIKA BOL I TUGA U GORIČANU 'Jurica nam fali, bio je jako dobar i voljeli smo ga'

Kolege su mu odmah pritekli u pomoć, a na mjesto nesreće došli su i vatrogasci te Hitna pomoć. Nažalost, nitko mu nije mogao pomoći.

Jurica Pintar (25) iz Goričana preminuo je u ponedjeljak na radnome mjestu. Radio je kao zavarivač u Industrijskoj zoni Budoia na sjeveru Italije, blizu talijanskoga grada Pordenonea, u tvrtki IM. Tog je jutra zavarivao tešku čeličnu ploču od osam metara, koja se pomaknula, pala na njega i prignječila ga. Policija još istražuje kako je došlo do nesreće. Juričina obitelj je u šoku. U njegovoj obiteljskoj kući okupili su se rodbina i prijatelji. Mladić je živio s majkom i mlađom sestrom, a starija sestra se udala i otišla iz doma.

- Bio je bravar. Radio je u Italiji 4-5 godina. Dolazio bi kući svaki ili svaki drugi vikend. Svi smo još u šoku. Ne znamo što se doista dogodilo, osim onoga što smo pročitali u medijima. Bio je izuzetno dobar dečko, vrlo simpatičan, a svima nama je bio najbolji, nezamjenjiv. Imao je puno prijatelja, iako se zadnjih mjeseci, osim s obitelji, družio s djevojkom Nevenkom kad bi došao doma - rekla je za 24sata Juričina strina. Jurica je obožavao i mlađu sestru, koja još ide u srednju školu, ali i malog nećaka, sina starije sestre.

Nikad nije došao doma iz Italije, a da nije nešto donio, pogotovo slatkiše za njih. U obitelji smo zatekli i Nevenku, koja je vikendima dolazila k Jurici, a par se dobro slagao. Štoviše, Jurica je zadnjih pet mjeseci vikende provodio kod kuće sa svojima i Nevenkom. Mrtvo tijelo prevezli su na odjel patologije bolnice u Pordenoneu. Obitelj još ne zna kad će ga moći preuzeti i pokopati na mjesnom groblju u Goričanu. Očekuju da će doznati i sve pojedinosti zbog kojih su izgubili voljenog sina, pišu 24sata.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!