Vijesti / Crna kronika
Crna kronika
DETALJI TRAGEDIJE U D. VIDOVCU U eksploziji ozlijeđena 24-godišnjakinja, istraživanja se nastavljaju
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

NE ZNA SE UZROK EKSPLOZIJE

DETALJI TRAGEDIJE U D. VIDOVCU U eksploziji ozlijeđena 24-godišnjakinja, istraživanja se nastavljaju

Na mjesto događaja pozvani su vještaci Centra za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja 'Ivan Vučetić' iz Zagreba

U ponedjeljak, 18. ožujka oko 10 sati u Donjem Vidovcu, Ulici Rade Končara, došlo je požara i eksplozije unutar objekta u obnovi. Tom je prilikom, na žalost, nepoznata muška osoba smrtno stradala - javili su iz policije. Prema pričanju mještana, navodno je stradao muškarac mlađe životne dobi, D.C. (41) koji je obavljao radove u domu. Otac je troje malodobne djece.

Požar su ugasili pripadnici DVD Donji Vidovec, Sveta Marija, Donja Dubrava te Javna vatrogasna postrojba grada Čakovca. Mrtvo tijelo nepoznate muške osobe je prevezeno na odjel patologije Županijske bolnice Čakovec radi provođenja obdukcije.

Vezana vijest

Donji Vidovec, eksplozija POGINUO OTAC TROJE MALE DJECE TRAGEDIJA U DONJEM VIDOVCU Očevid se nastavlja sutra, uzrok eksplozije još nije poznat

Prilikom eksplozije u susjednoj zgradi uslijed pucanja stakla na prozoru lakše je ozlijeđena 24-godišnjakinja s područja općine Kotoriba, koja je liječničku pomoć zatražila u Domu zdravlja u Kotoribi. Također je oštećeno nekoliko osobnih automobila parkiranih uz zid zgrade.

Dosad provedenim očevidom uz inspektora zaštite od požara Policijske uprave međimurske i inspektora za zaštitu na radu, nije se mogao sa sigurnošću utvrditi točan uzrok požara i eksplozije te su na mjesto događaja pozvani vještaci Centra za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja “Ivan Vučetić” iz Zagreba, koji će tijekom utorka, 19. ožujka nastaviti očevid.

Materijalna šteta utvrdit će se naknadno. Kriminalistička istraživanja se nastavljaju - javlja PU međimurska.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!