TRAGIČAN POČETAK TJEDNA

VIDEO I FOTO Eksplozija na Zlatarskom domu u Donjem Vidovcu, jedna osoba smrtno stradala

Prema našim informacijama, jedna je osoba u eksploziji smrtno stradala

Do nas je stigla informacija o nemilom događaju u Donjem Vidovcu u Ulici Rade Končara. Naime, u jutarnjim satima došlo je do eksplozije i požara na novouređenom Zlatarskom domu Rade Končara (9), iza mjesnog Doma kulture.

Na terenu su vatrogasci DVD-a Donji Vidovec, Donja Dubrava i Sveta Marija te JVP Čakovec koji gase požar u ovim trenucima, a na mjesto događaja stigla je policija, kao i hitna medicinska pomoć. Kako javlja PU međimurska, jedna osoba je smrtno stradala, a više detalja bit će poznato nakon očevida. Prema pričanju mještana navodno je stradao muškarac mlađe životne dobi D.C. koji je obavljao radove u domu. Otac je troje malodobne djece.

Od siline eksplozije, a navodno se radi o plinskoj boci, popucala su i stakla na automobilima koji su bili parkirani u blizini. – Na automobilu su mi popucala stakla. Nemam vam što reći nego da je ovo prestrašno – rekla nam je jedna mještanka čiji je auto stradao u eksploziji.

Eksplozija je šokirala žene koje rade u jednoj obližnjoj tvrtci. – To je bilo za neopisati. Strašna eksplozija. Još uvijek drhitmo od šoka – rekla nam je jedna od radnica koje su prekinule s proizvodnjom i otišle kućama. 

U nastavku donosimo fotografije i video s mjesta događaja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije