Vijesti / Crna kronika
Crna kronika
ISTRAGA Muškarac (32) u Kuršancu gađao policijsko vozilo. Kamen se odbio i teško ozlijedio dijete (11)
Ilustracija/Hrvoje Jelavic/PIXSELL

ODO ČAKOVEC

ISTRAGA Muškarac (32) u Kuršancu gađao policijsko vozilo. Kamen se odbio i teško ozlijedio dijete (11)

Dijete je zadobilo potres mozga i prijelom čeone kosti. Za muškarca (32) se još sumnja da je u Pušćinama ukrao kameru za video nadzor

Općinsko državno odvjetništvo u Čakovcu je 1. ožujka, donijelo rješenje o provođenju istrage, protiv hrvatskog državljanina (1987.) zbog osnovane sumnje na počinjenje teškog kaznenog djela protiv opće sigurnosti, kaznenog djela oštećenja tuđe stvari i kaznenog djela krađe.

Postoji osnovana sumnja da je 32-godišnjak 1. siječnja 2019. na ulici u Kuršancu, bacao kamenje na službeno policijsko vozilo koje se kretalo ulicom, dok je na drugoj strani ulice u neposrednoj blizini stajalo više osoba, pa je s više komada kamenja pogodio i oštetio vozilo, a jedan se kamen odbio od vozila i pogodio 11-godišnje dijete u glavu, koje je pritom zadobilo teške ozljede (krvarenje u prostoru između moždanih ovojnica, potres mozga i prijelom čeone kosti).

- Osnovano se sumnja i da je 32-godišnjak između 2. i 3. studenog 2018. u Pušćinama, kod ilegalnog odlagališta otpada, s drveta skinuo i zadržao za sebe digitalnu kameru montiranu radi nadzora odlagališta, vrijednu preko 3.000 kuna - javlja Općinsko državno odvjetništvo u Čakovcu.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!