Vijesti / Crna kronika
Crna kronika
DORH PODIGAO OPTUŽNICU Traže zatvor za mladiće koji su divljački pretukli ženu u Maloj Subotici
Foto čitatelja

TEŠKO SU JE OZLIJEDILI

DORH PODIGAO OPTUŽNICU Traže zatvor za mladiće koji su divljački pretukli ženu u Maloj Subotici

Protiv 21-godišnjaka podignuta je optužnica, a za 17-godišnjaka traže maloljetnički zatvor. Teško pokretnu staricu (85) tukli su rukama, nogama i drvenom nogom od stolice

Županijsko državno odvjetništvo u Varaždinu je 28. veljače, nakon provedene istrage i pripremnog postupka, podiglo pred Županijskim sudom u Varaždinu optužnicu protiv hrvatskog državljanina (1998.) i podnijelo prijedlog za izricanje maloljetničkog zatvora prema maloljetnom hrvatskom državljaninu (2002.) zbog počinjenja kaznenih djela razbojništva i teške tjelesne ozljede.

Vezana vijest

Provala i napad u Maloj Subotici prebijena žena ima teške ozljede Dvojac koji je pretukao ženu u Maloj Subotici pronađen i 'strpan' iza rešetaka

Okrivljenom 21-godišnjaku i 17-godišnjaku stavlja se na teret da su u večernjim satima 2. listopada 2018. u Maloj Subotici, preskočili zaključanu dvorišnu ogradu obiteljske kuće i potiskivanjem otvorili zaključana ulazna vrata te ušli u unutrašnjost gdje su tražili novac koji nisu pronašli. Kad su u spavaćoj sobi zatekli 85-godišnju teško pokretnu vlasnicu koja je ležala u krevetu, tereti ih se da su joj zadali više udaraca rukama i nogama i drvenom nogom kuhinjske stolice po glavi i tijelu te joj nanijeli teške ozljede (krvarenje u moždanim ovojnicama i moždanim komorama i potres mozga).

Vijeće Županijskog suda u Varaždinu prihvatilo je prijedlog državnog odvjetnika i produljilo istražni zatvor 21-godišnjaku i 17-godišnjaku zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela - kaže Županijsko državno odvjetništvo u Varaždinu.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!