Vijesti / Crna kronika
Crna kronika
SEDAM NESREĆA ZA VIKEND 70-godišnjak u nesreći u Belici 'napuhao' čak 1,29 promila
Duško Jaramaz/PIXSELL

TROJE OZLIJEĐENIH

SEDAM NESREĆA ZA VIKEND 70-godišnjak u nesreći u Belici 'napuhao' čak 1,29 promila

U nesreći koja se u subotu dogodila u Pribislavcu lakše je ozlijeđeno dijete

Tijekom proteklog vikenda na prometnicama Međimurske županije dogodilo se ukupno sedam prometnih nesreća, od čega tri prometne nesreće s ozlijeđenim osobama u kojoj su lake tjelesne ozlijede zadobili: pješak (dijete) u subotu, 2. ožujka oko 10,30 sati u Pribislavcu, vozač osobnog automobila, 25-godišnjak s područja općine Nedelišće u nedjelju, 3. ožujka oko 6,50 sati u Čakovcu, u Zrinsko-frankopanskoj ulici i vozač motocikla, 26-godišnjak sa šireg područja općine Sveti Juraj na Bregu, u nedjelju, 3. ožujka oko 10,30 sati u Dragoslavcu te četiri prometne nesreće s nastalom materijalnom štetom.

Greške koje su prethodile prometnim nesrećama su nepropisna i neprilagođena brzina kod dvije prometne nesreće, vožnja na nepropisnoj udaljenosti kod jedne prometne nesreće, nepropisno okretanje, skretanje i vožnja unatrag kod tri prometne nesreće te greška pješaka kod jedne prometne nesreće.

Prisutnost alkohola u krvi kod sudionika prometnih nesreća tijekom dana vikenda utvrđena je kod dva vozača, a najveća koncentracija utvrđena je kod vozača osobnog automobila 70-godišnjaka s područja općine Pribislavec u koncentraciji od 1,29 g/kg alkohola, u prometnoj nesreći s nastalom materijalnom štetom koja se dogodila u petak, 1. ožujka oko 19,30 sati u Belici na kolniku Radničke ulice kod raskrižja sa Ulicom kralja Tomislava - kažu iz PU međimurske.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!