JEDNA OSOBA OZLIJEĐENA

DETALJI NESREĆE 28-godišnjakinja oduzela prednost i prouzročila sudar triju vozila kod Štefanca

U nesreći je sudjelovalo i sanitetsko vozilo

U četvrtak, 28. veljače oko 11,45 sati na raskrižju državne ceste i gradske ceste između Ivanovca i Štefanca, vozačica osobnog automobila čakovečkih registarskih oznaka, 27-godišnjakinja sa šireg područja Općine Donji Kraljevec, krećući se kolnikom gradske ceste iz smjera Ivanovca, dolaskom do raskrižja sa državnom cestom, koja je prometnim znakom označena kao cesta s prednošću prolaska, s automobilom je ušla u raskrižje, zadržavajući smjer kretanja.

>> FOTO Nesreća kod Štefanca: U sudaru sanitetskog vozila i dva automobila jedna osoba ozlijeđena

Tada je oduzela prednost prolaska, zbog čega je u njezin automobil udario osobni automobil koprivničkih registarskih oznaka, s kojim je krećući se kolnikom državne ceste upravljao 48-godišnjak s područja Koprivničko-križevačke županije.

Uslijed udara, osobni automobil koprivničkih registarskih oznaka je odbačen te je došlo do udara u sanitetsko vozilo čakovečkih registarskih oznaka, s kojim se na kolniku gradske ceste ispred raskrižja iz smjera Štefanca nalazio zaustavljen 35-godišnjak s područja Općine Strahoninec, dok je prvi osobni automobil čakovečkih registarskih oznaka odbačen izvan raskrižja niz cestovnu kosinu na obradivu površinu, gdje je udario u plinski odzračnik koji nije oštećen).

Nakon prometne nesreće vozilom hitne pomoći u Županijsku bolnicu Čakovec je prevezen vozač 48-godišnji vozač, dok će se ozljede naknadno okvalificirati, kada će se karakterizirati događaj – javlja PU međimurska.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije