Vijesti / Crna kronika
Crna kronika
POLICIJA JAVLJA Oba vozača i putnik u nesreći u Čakovcu lakše ozlijeđeni
PU međimurska

KVALIFIKACIJA OZLJEDA

POLICIJA JAVLJA Oba vozača i putnik u nesreći u Čakovcu lakše ozlijeđeni

Došlo je do sudara dva vozila, a uzrok nesreće je oduzimanje prednosti prolaska. Međimurska policija javlja da su svi sudionici lakše ozlijeđeni

U utorak, 26. veljače u Županijskoj bolnici Čakovec utvrđeno je da su vozači te putnik, sudionici prometne nesreće koja se dogodila u Čakovcu, zadobili lake tjelesne ozljede.

Vezana vijest

Prometna nesreća u Čakovcu PROMETNA NESREĆA NESREĆA U ČAKOVCU Troje ozlijeđenih u sudaru dva vozila

Podsjećamo da je istog dana, oko 2,50 sati u Čakovcu na raskrižju Zrinsko-frankopanske, Neumannove ulice i Carinskog odvojka, vozač teretnog automobila čakovečkih registarskih oznaka, 50-godišnjak sa šireg područja općine Podturen, krećući se kolnikom Neumannove ulice, dolaskom do raskrižja sa Zrinsko-frankopanskom ulicom koja je prometnim znakom označena kao cesta s prednošću prolaska, s automobilom je ušao u raskrižje, zadržavajući smjer kretanja.

Udario je automobilom u osobni automobil čakovečkih registarskih oznaka, s kojim je, krećući se kolnikom Zrinsko-frankopanske ulice upravljao 19-godišnjak sa šireg područja Općine Nedelišće.

Nakon prometne nesreće vozilom hitne pomoći u Županijsku bolnicu Čakovec  prevezeni su vozač teretnog automobila te putnik iz osobnog automobila 51-godišnjak sa šireg područja općine Nedelišće, a naknadno je liječničku pomoć je zatražio i vozač osobnog automobila.

- Vozač teretnog automobila će biti prekršajno sankcioniran - javlja PU međimurska.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!