Vijesti / Crna kronika
Crna kronika
TRAGOM TRAGEDIJE U KLENOVNIKU 28-godišnjakinja skrivala trudnoću, rodila kod kuće, usmrtila dijete pa otišla na posao?
Vjeran Žganec Rogulja/Pixsell

NESLUŽBENE INFORMACIJE

TRAGOM TRAGEDIJE U KLENOVNIKU 28-godišnjakinja skrivala trudnoću, rodila kod kuće, usmrtila dijete pa otišla na posao?

Iz više izvora Varaždinski.hr doznaje da je majka (28) dijete rodila u obiteljskoj kući, a nakon toga je otišla na posao. Kako neslužbeno saznaju, tamo joj je pozlilo pa je prebačena na hitni medicinski prijem gdje je utvrđeno da je rodila

Slučaj smrti novorođenčeta u Dubravcu kod Klenovnika šokirao je danas varaždinski kraj, ali je tužna vijest u kratkom roku postala i nacionalna tema.

Vezana vijest

Mjesto Dubravec kod Klenovnika POLICIJSKI IZVIDI U TIJEKU UŽAS KOD KLENOVNIKA Mrtvo novorođenče pronađeno u obiteljskoj kući u Dubravcu!

Policija je priopćenjem potvrdila kako se nemili događaj dogodio, no više informacija bit će poznato tek po završetku izvida, piše Varaždinski.hr.

- Policijski službenici Policijske uprave varaždinske su po dojavi Opće bolnice Varaždin, temeljem naloga Županijskog suda u Varaždinu, uz prisutnost Općinskog državnog odvjetnika u Varaždinu, jučer, 22. veljače, pretražili kuću u Dubravcu, kojom se koristi 28-godišnjakinja - u podnevnim je satima službenim priopćenjem izvjestila varaždinska policija.

Iz više izvora doznali smo kako je majka dijete rodila u obiteljskoj kući, a nakon toga je otišla na posao. Tamo joj je navodno pozlilo, neslužbeno saznajemo, pa je prebačena na hitni medicinski prijem gdje je, navode naši izvori, utvrđeno da je rodila.

Nakon toga policija je otkrila mrtvo novorođenče u obiteljskoj kući koje je prevezeno na Odjel patologije Opće bolnice Varaždin.

Detalj koji posebno začuđuje, saznajemo iz više izvora, jest to da je majka cijelo vrijeme skrivala trudnoću te zapravo do same tragedije nitko nije znao da je bila trudna, piše Varaždinski.hr.

Malo mjesto pokraj Klenovnika u šoku je, a policija je najavila kako će službenu verziju priče imati tek za nekoliko dana. Odgovor na pitanje kako je novorođenče preminulo bit će poznat tek nakon završene istrage.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!