TROJE MRTVIH U JEDNOM DANU

STRAVA U PODRAVINI Tijela dvojice muškaraca pronađena u kući, trećeg prignječilo stablo

Tijela dvojice muškaraca pronašla je kćer jednog od njih, a utvrđeno je da je smrt nastupila između 1. i 20. veljače. U Virju je muškarca pred sinom prignječilo stablo i preminuo je na mjestu

U srijedu u večernjim satima u Novom Virju su pronađena mrtva tijela dvojice muškaraca, a danas je policija otklonila sumnju da se radi o nasilnoj smrti, piše ePodravina.

– Jučer, 20. veljače, oko 21 sat u Novom Virju u Ulici Drenovica u kući pronađena su mrtva tijela 56 i 61-godišnjaka. Obavljenim očevidom i pregledom tijela od strane mrtvozornika nisu pronađene ozljede koje bi upućivale na sumnjivu smrt, dok je smrt nastupila između 1. i 20. veljače. Tijela su prevezena na Odjel Patologije Opće bolnice Koprivnica radi vršenja obdukcije – stoji u dnevnom izvješću PU Koprivničko-križevačke.

U kasnim večernjim satima cijelo selo diglo se na noge kada su u Ulicu Drenovica stigli policija, hitna pomoć i vatrogasci. Riječ je o prijateljima koji su često bili zajedno, podstanaru Marinku (56) i njegovu prijatelju Stjepanu (61).

Policiju je jučer zvala kći čovjeka koji je tu živio kao podstanar. Ona je iz Zagreba došla provjeriti što se događa jer joj se otac nije javljao i to dvadesetak dana. Kako su za ePodravinu rekli mještani, popela se na balkon, vidjela mrtva tijela u prednjoj sobi te odmah nazvala policiju. Prijatelji nisu bili zaposleni, a mještani kažu da su voljeli zaviriti u čašicu.

Tragičan događaj dogodio se jučer i u Virju u Miholjanskoj ulici oko 12 sati. U svojem dvorištu 64-godišnji muškarac obrezivao je stablo.

Prilikom piljenja stablo se okrenulo i palo na njega. Kako navode iz Policijske uprave, od zadobivenih ozljeda na mjestu je preminuo.

Svemu tome svjedočio je njegov 17-godišnji sin, no o njemu iz Policijske uprave nisu mogli govoriti. Policijska postaja Đurđevac o događaju će nadležnom državnom odvjetništvu dostaviti izvješće. Unatoč brzoj intervenciji Hitne koja se nalazila u blizini, tragedija nije spriječena, javlja ePodravina.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije