PALOVEC U SUZAMA

FOTO Posljednji ispraćaj: Na mjesnom groblju u Palovcu pokopana Jasmina Dominić

Neopisiva tuga, muk i nevjerica u malom međimurskom selu. Posljednje zbogom djevojci koja je pronađena mrtva u zamrzivaču. Jasmina, počivaj u miru!

Danas je na mjesnom groblju u Palovcu pokopana Jasmina Dominić (23). Obitelj, rodbina, prijatelji, susjedi i brojni građani ispratili su na posljednji počinak ovu djevojku čije je tijelo pronađeno u subotu u zamrzivaču smještenom u prizemlju obiteljske kuće u Novoj ulici u Palovcu.

Prema neslužbenim informacijama s dosad provedenih ispitivanja, čini se da su zavist i ljubomora zbog toga što je Jasmina bila omiljenija u društvu i obitelji, te uspješnija u školi i s mnogo većom perspektivom pred sobom motivi ovog okrutnog ubojstva za koje je osumnjičena njezina sestra Smiljana kojoj je, nakon ispitivanja na Županijskom državnom odvjetništvu i Županijskom sudu u Varaždinu, određen jednomjesečni istražni zatvor te je prebačena u varaždinski zatvor.

Županijsko državno odvjetništvo u Varaždinu je provelo prvo ispitivanje pritvorene hrvatske državljanke (1974.) zbog osnovane sumnje da je počinila kazneno djelo ubojstva.

– Postoji osnovana sumnja da je 45-godišnjakinja tijekom ljeta 2000. godine usmrtila svoju sestru (1977.) i njezino mrtvo tijelo sakrila u škrinju za zamrzavanje u hodniku prizemlja obiteljske kuće u mjestu Palovec – priopćili su iz DORH-a.

Sutkinja istrage Županijskog suda u Varaždinu prihvatila je prijedlog državnog odvjetnika i odredila 45-godišnjakinji istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke u istrazi i zbog opasnosti od počinjenja novog kaznenog djela.

U selu ima dosta policije koja regulira promet, ali i pazi da ne dođe do kakvih neželjenih situacija. Tako je Palovec danas rekao posljednje ‘zbogom’ djevojci za kojom se tragalo 19 godina. Pronađena je zaleđena u zamrzivaču i sa sobom u grob odnijela mnoge tajne za koje je upitno da li će se ikada saznati. Jasmina, sada konačno počivaj u miru!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije