UBOJSTVO U PALOVCU

FOTO Sestra ubijene Jasmine Dominić dovedena na ispitivanje u ŽDO Varaždin

Smiljana Srnec (45), osumnjičena za ubojstvo svoje sestre Jasmine Dominić (23), jutros u 7.30 sati dovezena je u Županijsko državno odvjetništvo u Varaždinu gdje će biti ispitana.

Ona je, nakon stravičnog otkrića i pronalaska tijela u zamrzivaču, od subote 16. veljače bila u pritvoru u Policijskoj upravi međimurskoj i to zbog osnovane sumnje da je počinila ubojstvo. Jasmina Dominić je zadnji put viđena 2000. godine, a u evidneciji nestalih se vodi 2005. godine kada je krenula potraga za njom. 

Posljedni ispraćaj Jasmine Dominić bit će danas u 15 sati na mjesnom groblju u Palovcu. Iako još nema službene potvrde, to znači da je obavljena identifikacija tijela i utvrđen identitet. Neslužbene su informacije da je na glavi navodno bila sasušena krv te da je uzrok smrti puknuće lubanje nakon više udaraca nepoznatim predmetom.

Kako smo danas saznali iz povjerljivih izvora, dodijeljeni odvjetnik Smiljana Srnec je čakovečki odvjetnik Krešimir Golubić iz Odvjetničkog društva Golubić i Šikić. 

Inače, obranu osumnjičene Smiljane Srnec najprije je preuzeo čakovečki odvjetnik Davorin Zlatarek. Ipak, nadležno državno odvjetništvo zatražilo je od suda da odvjetnik Zlatarek ne sudjeluje u ovom predmetu.

S obzirom da je ranije bio na dužnosti Općinskog državnog odvjetnika, odvjetništvo je u zahtjevu navelo kako postoji mogućnost da je u tom periodu sudjelovao u nekim radnjama povezanim s ovim slučajem, pa bi zbog toga mogao biti u sukobu interesa.

Nakon ispitivanja sudac će odlučiti hoće li Smiljanu Srnec pustiti da se brani sa slobode ili ide u istražni zatvor.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije