NEZAPAMĆEN ZLOČIN

VIDEO Mještani Palovca u šoku: ‘Nije nam svejedno…’

Stravičan zločin u Palovcu šokirao je cijelu Hrvatsku. Susjedi i mještani su zaprepašteni

Nezapamćen zločin u Palovcu. U obiteljskoj kući pronađeno je ljudsko tijelo, zamrznuto u ledenici. No, to je tek početak misterija za policiju, susjede i javnost. U kući živi 45-godišnja žena s obitelji čija je sestra nestala prije više od 18 godina.

Je li smrzuti leš u zamrzivaču obiteljske kuće u malom međimurskom mjestu Jasmina Dominić, djevojka posljednji put viđena 2000. godine?

>> OGLASILA SE POLICIJA “Članovi obitelji rekli su da se Jasmina redovno javljala”

– Sto posto. Ja sam njenu sobu žbukao, ja nisam ni znao da se to događa, rekao je Stjepan iz Pavlovca. 

– Postoji sumnja da je u zamrzivaču pronađeno tijelo nestale osobe rođene 1977. sa šireg područja Općine Mala Subotica čiji je nestanak prijavljen 2005. te da je počinjeno kazneno djelo ubojstva, rekao je jučer Ivan Sokač, načelnik PU međimurske.

‘Govorilo se da je otišla preko granice’

Policijske sirene u do jučer mirnoj ulici zaprepastile su susjede. No, svi su to odmah povezali s nestalom djevojkom.

– Govorilo se da je ona otišla preko granice, u Francusku negdje, pa su našli dokumente doma. Kako je otišla bez dokumenata? Sad se otkrilo gdje je, kazao je Pavao iz Palovca. 

– Znate kaj? Nije nam svejedno – rekao je drugi stanovnik Palovca, Ivan

Tijelo je, navodno, pronašao čovjek koji u toj kući živi sa svojom zaručnicom i njenom obitelji. A prema neslužbenim informacijama čini se da se radi o zločinu unutar obitelji. “Valjda su se između sebe posvađale”, kaže Ivan. Naime, iako se tijelo još ne može identificirati zbog zamrznutosti, jedna osumnjičena osoba je privedena. 

Privedena sestra

Neslužbene informacije govore da se radi o sestri Jasmine Dominić. Tijelo je pronašao zaručnik njezine kćeri. Tada 23-godišnja Jasmina zadnji je put viđena prije 19 godina u Zagrebu, a njezin je nestanak službeno prijavljen tek pet godina kasnije. U sklopu potrage policija je već pretraživala kuću. 

– Mi smo napravili opsežne mjere radnje u blizini kuće, u dvorištu, u okolini, sve koje smo imali informacije i sve sumnje i sve ideje, sve smo provjerili, rekao je Ivan Sokač, načelnik PU međimurske. I tada je sestra nestale bila ispitivana.

– Nije bilo nikakvih dokaznih materijala da bi poduzeli ikakve druge mjere, rekao je Sokač. Još uvijek se ne može znati je li tijelo premještano, no sve bi uskoro trebala rasvijetliti obdukcija i istraga.

O zločinu se oglasio i DORH te su poručili da postoji osnovana sumnja da je 45-godišnjakinja usmrtila vlastitu sestru u razdoblju između 2000. i 2001. godine i potom njeno tijelo skrila u škrinju za zamrzavanje u hodniku prizmlja obiteljske kuće. Iste obiteljske kuće u kojoj je sljedećih 19 godina nastavila živjeti sa svojom obitelji.

Te informacije trebala bi potvrditi obdukcija za koju se policija u Međimurju nada da će bi mogla biti gotova već danas i tada bi se trebalo nedvojbeno saznati je li zaista pronađeno tijelo zaista tijelo nestale Jasmine Dominić i način na koji je umrla. 

https://vijesti.rtl.hr/video/vijesti/310919/stanovnici-pavlovca-o-zeni-pronadjenoj-u-zamrzivacu-valjda-su-se-posvadjale-nije-nam-svejedno/

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije