Vijesti / Crna kronika
Crna kronika
PUTNICA TEŽE OZLIJEĐENA Nesreću između Sv. Križa i Preloga uzrokovao 83-godišnji vozač
Foto čitatelja

DETALJI NESREĆE

PUTNICA TEŽE OZLIJEĐENA Nesreću između Sv. Križa i Preloga uzrokovao 83-godišnji vozač

83-godišnji vozač osobnog automobila je zbog neprilagođene brzine, izlaskom iz zavoja vozilom udario u stražnji dio teretnog vozila

U srijedu, 6. veljače zaprimljena je prijava teške tjelesne ozljede iz Županijske bolnice Čakovec za 78-godišnju putnicu iz vozila s područja općine Donji Kraljevec, koje je sudjelovalo u prometnoj nesreći.

Naime, u petak, 1. veljače oko 12,20 sati na cesti između Preloga i Svetog Križa,  83-godišnji vozač osobnog automobila čakovečkih registarskih oznaka s područja općine Donji Kraljevec, zbog neprilagođene brzine, izlaskom iz zavoja je vozilom udario u stražnji dio teretnog vozila čakovečkih registarskih oznaka kojim je ispred upravljao 60-godišnjak s područja općine Donji Kraljevec.>>> FOTO Na ulazu u Prelog sudarila se dva vozila!

Vozilom hitne pomoći 78-godišnja putnica iz prvog vozila i 21-godišnji putnik iz drugog vozila s područja općine Kotoriba prevezeni su u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje su kod putnice utvrđene teške tjelesne ozljede.

Protiv 83-godišnjaka će se podnijeti kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu, nadležnom državnom odvjetniku. 

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!