Vijesti / Crna kronika
Crna kronika
KRAĐE U MEĐIMURJU U Čakovcu i Prelogu 'počistili' spremišta, u kafiću u Čakovcu ukraden mobitel
Ilustracija/Hrvoje Jelavic/PIXSELL

LOPOVI NE MIRUJU

KRAĐE U MEĐIMURJU U Čakovcu i Prelogu 'počistili' spremišta, u kafiću u Čakovcu ukraden mobitel

Tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave međimurske evidentirano je osam krađa od čega tri, gdje je počinjena materijalna šteta viša od 1.000 kuna te tri teške krađe

Između 28. studenoga protekle godine i 2. veljače u Prelogu u Ulici Dragutina Antoleka Orešeka nepoznati počinitelj je provalio u spremište te ukrao naplatke za vozilo, alat i nekoliko paketa električne žice.

Materijalna šteta se procjenjuje na više tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja se podnosi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku - kažu iz međimurske policije.

Krađe iz spremišta i ugostiteljskog objekta

Između 1. prosinca protekle godine i 2. veljače u Čakovcu u Istarskoj ulici nepoznati počinitelj je iz nezaključanog spremišta ukrao motornu pilu. Materijalna šteta se procjenjuje na nekoliko tisuća kuna.

U nedjelju, 3. veljače u Čakovcu u Ulici kralja Tomislava nepoznati počinitelj je u ugostiteljskom objektu sa stola ukrao mobitel. 

Materijalna šteta se procjenjuje na nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatih počinitelja se podnose kaznene prijave nadležnom državnom odvjetniku - javlja PU međimurska.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!