Vijesti / Crna kronika
Crna kronika
NAKON SUKOBA Muškarac (38) u Pušćinama autom starici (73) slomio obje potkoljenice

ODREĐEN MU ISTRAŽNI ZATVOR

NAKON SUKOBA Muškarac (38) u Pušćinama autom starici (73) slomio obje potkoljenice

Nakon verbalnog i fizičkog sukoba je sjeo u auto i krenuo prema muškarcu i njegovoj majci. Nesretnoj ženi slomio je lijevu goljeničnu i obje potkoljenične kosti

Općinsko državno odvjetništvo u Čakovcu provelo je prvo ispitivanje uhićenog hrvatskog državljanina (1981.) zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenih djela teške tjelesne ozljede i pokušaja teške tjelesne ozljede.

Vezana vijest

sjekira KAO NA DIVLJEM ZAPADU UŽAS U PUŠĆINAMA Tukli se sjekirama i palicama, razbio dva auta i teško ozlijedio stariju ženu

Postoji osnovana sumnja da je 38-godišnjak 19. siječnja 2019. ispred obiteljske kuće u Pušćinama, nakon verbalnog i fizičkog sukoba s oštećenikom, stavio u pogon svoj osobni automobil i u nekoliko navrata krenuo prema oštećeniku i njegovoj majci, pri čemu ih je vozilom zahvatio oboje po nogama i nanio oštećeniku lake ozljede, dok je oštećenica zadobila teške tjelesne ozljede (prijelomi lijeve goljenične kosti i potkoljeničnih kostiju).

Sutkinja istrage Županijskog suda u Varaždinu usvojila je prijedlog državnog odvjetnika i odredila 38-godišnjaku istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke u postupku i zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela - javlja Općinsko državno odvjetništvo u Čakovcu.

U namjeri da udari 41-godišnjaka, nekoliko puta je udario u dva parkirana vozila dok se 41-godišnjak izmicao. U zadnjem naletu je vozilom udario u 73-godišnjakinju koja je došla na dvorište - izvijestila je PU međimurska prije nekoliko dana o ovom nemilom događaju.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!