Vijesti / Crna kronika
Crna kronika
DETALJI NESREĆE 88-godišnji vozač prošao kroz crveno svjetlo i izazvao sudar
Foto čitatelja

TROJE OZLIJEĐENIH

DETALJI NESREĆE 88-godišnji vozač prošao kroz crveno svjetlo i izazvao sudar

U nesreći u Čakovcu vozač (88) je teško ozlijeđen, a drugi vozač (39) i putnica (37) zadobili su lake tjelesne ozljede

U petak, 11. siječnja oko 14:15 sati u Čakovcu na raskrižju državne ceste broj 3 (južna obilaznica) i Ulice dr. Tome Bratkovića, vozač osobnog automobila čakovečkih registarskih oznaka, 88-godišnjak s područja grada Čakovca, krećući se kolnikom državne ceste, dolaskom do raskrižja, a kojem se promet upravlja semaforima, nije zaustavio svoj automobil na znak crvenog svjetla za njegov smjer kretanja.

Vezana vijest

Prometna nesreća, Čakovec OBAVLJEN OČEVID FOTO U teškoj nesreći tri vozila u Čakovcu ozlijeđeno troje ljudi

Ušao je u raskrižje, gdje je udario vozilom u osobni automobil čakovečkih registarskih oznaka, s kojim je, krećući se kolnikom Ulice dr. Tome Bratkovića upravljao 39-godišnjak s područja Općine Strahoninec, ušavši u raskrižje na znak zelenog svjetla za njegov smjer kretanja.   

Uslijed udara, prvi automobil je odbačen na drugu stranu ceste, gdje je udario u treći osobni automobil čakovečkih registarskih oznaka kojim je bio zaustavljen 57-godišnjak s područja Općine Strahoninec.

Vozilom hitne pomoći u Županijsku bolnicu Čakovec prevezeni su 88-godišnjak koji je zadobio teške tjelesne ozljede te 39-godišnjak i putnica iz njegova vozila, 37-godišnjakinja koji su zadobili lake tjelesne ozljede.

- O događaju će se podnijeti izvješće, dok će 88-godišnjak biti prekršajno sankcioniran - kažu u PU međimurskoj.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!