Vijesti / Crna kronika
Crna kronika
FOTO Obavljen očevid: Vozač (32) iz Pribislavca s 1,87 promila sletio s ceste i završio na krovu
Foto čitatelja

NESREĆA U ČAKOVCU

FOTO Obavljen očevid: Vozač (32) iz Pribislavca s 1,87 promila sletio s ceste i završio na krovu

Na mjestu nesreće bili su vatrogasci koji su stradalog vozača vadili iz prevrnutog automobila. Srećom, zadobio je lake ozljede, ali vjerojatno i shvatio da pijan više neće sjesti za volan

Međimurska policija obavila je očevid prometne nesreće koja se u subotu, 12. siječnja oko 21 sat dogodila u Čakovcu, u Zrinsko-franskopasnkoj ulici, kod nadvožnjaka prema Nedelišću.

Vezana vijest

Čakovec, nesreća VOZAČ PREBAČEN U BOLNICU FOTO Teška nesreća kod nadvožnjaka u Čakovcu: Vozač (32) sletio s ceste i više puta prevrnuo

- 32-godišnji vozač osobnog vozila s područja općine Pribislavec, upravljajući vozilom pod utjecajem alkohola i 1,87 promila, brzinu kretanja nije prilagodio osobinama i stanju ceste (zavoj, cestovni nagib, vlažan kolnik na nadvožnjaku) i vidljivosti (noć) zbog čega je u zavoju došlo do silaska vozila van kolnika niz cestovnu kosinu i višestrukog prevrtanja - kažu u policiji.

Vozač je vozilom Zavoda za hitnu medicinu prevzen u Županijsku bolnicu Čakovec gdje su utvrdili da je lakše ozlijeđen. Na mjestu nesreće bili su vatrogasci koji su stradalog vozača vadili iz prevrnutog automobila. - Vozač će biti prekršajno sankcioniran - kažu u policiji.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!