NESREĆA U ČAKOVCU

FOTO Obavljen očevid: Vozač (32) iz Pribislavca s 1,87 promila sletio s ceste i završio na krovu

Na mjestu nesreće bili su vatrogasci koji su stradalog vozača vadili iz prevrnutog automobila. Srećom, zadobio je lake ozljede, ali vjerojatno i shvatio da pijan više neće sjesti za volan

Međimurska policija obavila je očevid prometne nesreće koja se u subotu, 12. siječnja oko 21 sat dogodila u Čakovcu, u Zrinsko-franskopasnkoj ulici, kod nadvožnjaka prema Nedelišću.

>> FOTO Teška nesreća kod nadvožnjaka u Čakovcu: Vozač (32) sletio s ceste i više puta prevrnuo

– 32-godišnji vozač osobnog vozila s područja općine Pribislavec, upravljajući vozilom pod utjecajem alkohola i 1,87 promila, brzinu kretanja nije prilagodio osobinama i stanju ceste (zavoj, cestovni nagib, vlažan kolnik na nadvožnjaku) i vidljivosti (noć) zbog čega je u zavoju došlo do silaska vozila van kolnika niz cestovnu kosinu i višestrukog prevrtanja – kažu u policiji.

Vozač je vozilom Zavoda za hitnu medicinu prevzen u Županijsku bolnicu Čakovec gdje su utvrdili da je lakše ozlijeđen. Na mjestu nesreće bili su vatrogasci koji su stradalog vozača vadili iz prevrnutog automobila. – Vozač će biti prekršajno sankcioniran – kažu u policiji.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije